Kultúra

2019. augusztus 23.

Még várják a jelentkezéseket a Fehérvár Hangja tehetségkutatóra

Ötödik alkalommal hirdették meg a Fehérvár Hangja zenei tehetségkutató versenyt. A szervezők célja, hogy a tehetséges énekeseknek bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak.

2019. augusztus 22.

Kiállítás és koncertek a XX. Aranybulla Művészeti Napokon

Huszadik alkalommal rendezik meg az Aranybulla Művészeti Napokat az Öreghegyi Közösségi Házban. Idén is lesz kiállítás megnyitó, és fellép a Kormorán és Varga Miklós is.

2019. augusztus 14.

Ismét érdemes lesz kilátogatni a belvárosba

Megemlékezés a Szent István gyalogezred katonáiról és a Nagyboldogasszony-napi ünnepi szentmise szerepel a Székesfehérvári Királyi Napok programjában augusztus 15-én, csütörtökön. Este parádés felvonulással és gálával zárul a nemzetközi néptáncfesztivál, illetve továbbra is láthatjuk a IV. Béla király életútját bemutató Mozgó történelmi képregényt a Belvárosban.

2019. augusztus 12.

Királyi Napok – Holnap is érdemes lesz kilátogatni

Folytatódnak a XXVI. Nemzetközi Néptáncfesztivál programjai augusztus 13-án, kedden a Székesfehérvári Királyi Napok keretében. Ugyancsak ezen a napon adják át a város egyik legrangosabb civil elismerését, a Szent István Emlékérmet és Díjat, a Zichy színpadon pedig a Góbé zenekar koncertjét hallhatjuk az esti órákban.

2019. augusztus 12.

Új kiállítás a Szent István Király Múzeumban

Megnyitotta kapuit a Hősök, Szentek, Hódítók - IV. Béla élete és uralkodása című nagyszabású kiállítás a Székesfehérvári Királyi Napok keretében. Kardforgató bátor hősök, csodatevő szentek, véreskezű, karizmatikus hódítók elevenednek meg a tárlaton, amelyet augusztus 20-ig ingyenesen tekinthetnek meg az érdeklődők.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média