Kultúra

2019. október 17.

Eltáncolt homokrajzok

Szerdán este mutatta be Homokrajzok című táncszínházi estjét a Székesfehérvári Balett Színház. Az előadásban három kortárs balettet láthatott a közönség.

2019. október 15.

Múzeumok Őszi Fesztiválja – Székesfehérváron is

„A világ csodái - Felfedezések kora!” - ez a Múzeumok Őszi Fesztiváljának idei mottója. Székesfehérváron előadásokkal, gyermekeknek szóló múzeumi felfedező programokkal várják az érdeklődőket november 10-ig.

2019. október 14.

„Szívvel-lélekkel csináljuk”

Jubileumi koncerttel ünnepelte születésnapját a 30 éves Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar. Hámori János karmester mellett színpadra léptek az egykori karmesterek: a repertoárban pedig az új darabok után játszottak filmzenét és pop-átiratokat is.

2019. október 11.

Van, aki marad…

Ziffer Sándor festőművész munkáiból nyílik kiállítás ma délután a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben. A „Van, aki marad…” címet viselő tárlatot 2020 februárjáig láthatják az érdeklődők.

2019. október 4.

Szent István Országa - Boldogasszony Országa

Dunaújvárosból és Szabadkáról érkeznek kórusok és adnak koncertet a Primavera Kórussal közösen október 5-én, szombaton Székesfehérváron. A Szent István Országa - Boldogasszony Országa Kórustalálkozó ünnepi hangversenye 17 órakor kezdődik a Szent Imre-templomban, ahova szeretettel várják a zeneszerető közönséget.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média