Kultúra

2019. július 17.

„Isten dicsőségére és hallgatóságunk örömére énekelünk”

Mozgalmas hónapon van túl a Vox Mirabilis Kamarakórus. A fehérvári együttes egy hónap alatt - több mint 4500 kilométert utazva - négy határon túli helyszínen lépett fel, miközben három alkalommal fehérvári közönségük előtt is koncerteztek.

2019. július 12.

„Híresek és képek” – tárlatvezetés lesz kedden a Csók István Képtárban

Ingyenes tárlatvezetésre várják az érdeklődőket július 16-án, kedden délután a Csók István Képtárba. A „Híresek és képek – Modern irányzatok a magyar fotográfiában” című kiállításról Izinger Katalin művészettörténész beszél majd.

2019. július 12.

Augusztusban újra szól a jazz

Augusztus 1-je és 3-a között újra világhírű külföldi és magyar művészek, valamint szárnyukat bontogató ifjú tehetségek produkcióitól lesz hangos Székesfehérvár. Jazz, szving, blues, ragtime, dixieland, bepop, cool, fusion – ismét jön az Alba Regia Feszt.

2019. július 11.

Zenés piknik a tóparton

Vivaldi, Mozart, Händel, Rózsa Miklós művei csendültek fel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar évadbúcsúztató rendezvényén, az Alba Regia Pikniken. A három éve indult programot azzal a szándékkal hozták létre, hogy esélyt adjanak a zeneszeretőknek egy kötetlen találkozásra.

2019. július 9.

Csángó-est lesz jövő héten Székesfehérváron

Nyolcadik alkalommal szerveznek csángómagyar estet Nyisztor Ilonával és tanítványaival Székesfehérváron. A Magyar Örökség-díjas népdalénekes, valamint pusztinai hagyományőrző gyerekek és asszonyok július 17-én 18 órakor lépnek fel a Hiemer-házban.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média