Kultúra

2018. február 8.

Vernegyula születésnapjára

Jules Verne? Milyen Jules Verne? Az ki az? Verne Gyula. Magyar volt ő is, mint May Károly. Sándor Mátyás, Borus Demeter megvan, ugye? Ilyet csak magyar ember tud kitalálni. Ja, nem…

2018. február 6.

Testről és lélekről a Barátság Moziban

A legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film iránt rendületlenül nagy az érdeklődés. Februárban négy alkalommal - február 10-én, 13-án, 19-én és 27-én - is láthatjuk Enyedi Ildikó filmjét a Barátság moziban.

2018. február 5.

A magyar széppróza napja

Idén először ünnepeljük a Magyar Széppróza Napját. Február 12-től egy héten keresztül országszerte zajlanak az irodalmi rendezvények, események Jókai születésének napjához kapcsolódva.

2018. január 31.

Kézműves hagyományőrzés és farsangoló szombaton

A város közművelődési intézményei mellett saját szervezésű programokkal csatlakozik a Kultúrházak éjjel-nappal országos kezdeményezéshez a Fehérvári Kézművesek Egyesülete és az Alba Regia Táncegyesület is.

2018. január 31.

Helyben van a sokszínűség

Ezen a hétvégén rendezik meg országszerte a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatát, melynek idei mottója: "Helyben van a sokszínűség". Természetesen Székesfehérváron is rengeteg lehetőség várja a látogatókat, összeszedtük a helyszíneket és a programokat.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média