Kultúra

2019. november 19.

Mától várják a jelentkezéseket az Újszövetség Maratonra

Advent első hétvégéjén ismét megrendezi az Újszövetség Maratont a Vörösmarty Színház. A nyolcadik alkalommal megszervezett eseményre mától várják a jelentkezéseket.

2019. november 15.

„Szent István emlékek Rómában” - fotókiállítás és filmvetítés a Nyitrai úti Közösségi Házban

Bemutatják a Szent István emlékek Rómában című dokumentumfilmet és fotókiállítást a Nyitrai úti Közösségi Házban. Simon Erika fotóriporter képeit november 17-től, vasárnaptól láthatja a közönség, míg Vakler Lajos rendező-szerkesztő filmjét november 19-én, kedden 18 órától vetítik a közösségi házban.

2019. november 13.

A különutazás terei

November 22-én nyílik meg a Csók Képtárban Újházi Péter képzőművész kiállítása. A Különutazás terei című tárlat Ujházi tereit, inspirációinak helyszíneit, alkotásainak színtereit mutatja be. Egy utazáson vehet részt a látogató, az út Székesfehérvártól Lisszabonig, Nadaptól Móron át Rómáig vezet.

2019. november 11.

Sokszínű kórusmuzsika – szombaton hat kórus énekel a Szent István teremben

Hetedik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Vegyeskar a Székesfehérvári Kórustalálkozót. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében november 16-án, szombaton 18 órakor kezdődő koncertre szertettel várják az érdeklődőket.

2019. október 31.

Ady-emlékülés lesz hétfőn a Városházán

Ady Endre-emlékülést rendeznek hétfőn délután a Városházán. Az előadások során szó lesz egyebek mellett Babits Ady-képéről, Ady Endre újságírói témáinak és verseinek összecsengéséről, de napjaink Ady-parafrázisairól is.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média