2020. július 20.

Civil Nap szeptemberben - augusztus 17-ig várják a szervezetek jelentkezését


Szeptember 12-én rendezik meg idén Székesfehérváron a Civil Napot. A szervezetek számára jó bemutatkozási, kapcsolatteremtési lehetőséget nyújtó rendezvényre a város önkormányzata augusztus 17-ig várja a civil szervezetek jelentkezését.

A Székesfehérvári Civil Nap egy olyan társadalmi kapcsolatok erősítését szolgáló, a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célzó kezdeményezés, amelyen a városban működő civil szervezetek bemutathatják tevékenységeiket, programjaikat, eredményeiket – egymásnak és a fehérváriaknak egyaránt. A rendezvény idén szeptember 12-én, szombaton lesz a Zichy ligetben.



A Civil Napon 3x3 m alapterületű sátorban egységenként 2-2 szervezet standjának az elhelyezését tervezik, legfeljebb két sörpaddal és áramvételi lehetőséggel. A résztvevők számára az önkormányzat kisösszegű anyagi támogatást biztosít a kitelepülés költségeihez. Az egyéb eszközökről a szervezeteknek kell gondoskodniuk.



Jelentkezni augusztus 17-én, hétfőn 12 óráig lehet: a kérelmet papír alapon, zárt borítékban, hivatali időben, személyesen lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Kulturális Stratégiai és Civil Kapcsolatok Főosztályán (Városház tér 1., Fsz. 3. iroda).

Fontos tudnivaló a fehérvári civil szervezetek számára, hogy az idei évben a Civil Napon való részvétel jogosultsági feltétel a székesfehérvári civil szervezetek működési költségeinek támogatását célzó, tervezetten az ősszel kiírásra kerülő önkormányzati pályázatnál.

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása