2020. november 9.

Járványvédelmi intézkedések a Fehérvári Civil Központban


A járványügyi helyzetre tekintettel több rendelkezést is hozott a Fehérvári Civil Központot működtető cég vezetése az épületbe történő belépéssel, a termek és helyiségek bérlésével, használatával kapcsolatban. Az intézkedések célja, hogy csökkentsék a fertőzés terjedésének a kockázatát.

A Rákóczi utca 25. szám alatti intézménybe történő belépéskor mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés és lázmérés. A személyzet, az irodai dolgozók és ügyfeleik esetében a testhőmérést az üzemeltető által kijelölt személy végzi. Rendezvényre, foglalkozásra érkező vendégek és szervezők esetében a lázmérést a rendezvény, ill. foglalkozás szervezőjének kell bonyolítania az üzemeltető által kijelölt személy felügyelete mellett, ehhez a recepción biztosítják az érintésmentes lázmérőt. A testhőt a homlokon mérik, 37 foknál magasabb érték esetén az érintett személy nem léphet be a Civil Központba.A belépő ügyfelek, valamint a rendezvények szervezői és résztvevői számára az intézmény egész területén kötelező a védőmaszk viselése, beleértve a programtereket, a közösségi tereket, és mosdókat is. A személyzetnek, valamint az intézményben helyiséghasználati jogviszonnyal rendelkező szervezetek dolgozóinak, ügyfeleinek, vendégeinek az épület közösségi tereiben kötelező a maszk viselése.
A színházterem nézőterén egy időben legfeljebb 34 néző tartózkodhat a kijelölt üléseken, hogy biztosítani tudják a másfél méteres védőtávolságot. Konferencia jellegű rendezvény esetében a színpadon egy időben legfeljebb 5 személy lehet a kijelölt ülésrend szerint. A kiselőadóban 23 fő tartózkodhat az előadóval együtt. Munkaterületeken, irodákban az irodahasználó előírásai szerint kell eljárni.
Az előírások betartását ellenőrizhetik, szabályszegés esetén az arra jogosult személy kezdeményezheti a rendezvény megszakítását. A rendelkezések visszavonásig érvényesek.


LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Igazából ez volt mindig a szívem vágya…”


„Hathárom”


„Próbáltam reálisan és nem ideálisan rajzolni…”