2021. május 10.

„Értetek táncolunk, nektek énekelünk!”


A Vox Mirabilis Kamarakórus is eljárta táncát a Jerusalema Dance Challenge kihívás keretében, hogy ezzel is örömöt vigyen mindenkinek. A kórus örömtáncát megnézhetik cikkünkben.

A 2020-as év legjobb tánc kihívása egy a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dalára készült koreográfiával indult, amelyet azóta a világ minden pontján számos baráti társaság, munkahelyi közösség, kicsik és nagyok ezrei tanultak és örökítettek már meg. Az örömtánccal a közösségek célja az, hogy a dallamos zenével és a közös mozdulatokkal a karanténidőszak alatt táplálják a reményt és a hitet az emberiségben.

A Jerusalema Dance Challenge kihívását már számos székesfehérvári közösség elfogadta, most a Vox Mirabilis Kamarakórus perdült táncra.A kórustagok videójukkal az alábbiakat üzenték Fehérvár közösségének: „Székesfehérvár „...boldog város, büszke légy!”  Mosolyogj, Magyarország! Értetek táncolunk, nektek énekelünk és küldjük mindenkinek a reményt: mosolyogjatok újra - az élet szép! A hit, a remény, az összetartozás és a közösség támogató ereje mindenen átsegít! Együtt sikerül! A Vox Mirabilis Kamarakórus is örömmel vett részt a Jerusalema Dance Challenge kihíváson, hogy ezzel is örömöt vigyen mindenkinek!”

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása