2021. július 6.

Civil Nap szeptemberben – már várják a szervezetek jelentkezését


A tervek szerint szeptember 18-án rendezik meg a Székesfehérvári Civil Napot a Zichy ligetben. Az eseményre várják a székesfehérvári civil szervezetek jelentkezését, akik a regisztráció mellett támogatásra is pályázhatnak a kitelepüléshez. A jelentkezés határideje augusztus 16-a.



Székesfehérvár önkormányzata 2021. szeptember 18-án, szombaton 9 és 15 óra között rendezi meg a Székesfehérvári Civil Napot a Zichy ligetben. A rendezvény megnyitásakor közös fotó, úgynevezett Civil tabló is készül.


A társadalmi kapcsolatok erősítését és a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célzó eseményre olyan székesfehérvári civil szervezetek jelentkezését várják, amelyek szívesen mutatják be tevékenységüket és programjaikat, eredményeiket a látogatók számára. A Civil Nap keretében nemcsak kitelepüléssel, hanem akár színpadi programmal is bemutatkozhatnak a szervezetek - erre is várják a jelentkezéseket.



A Civil Napon 3x3 m alapterületű sátorban egységenként 2-2 szervezet standjának az elhelyezését tervezik, legfeljebb két sörpaddal és áramvételi lehetőséggel – mindezt a szervezők biztosítják valamennyi résztvevő szervezetnek. Az egyéb eszközökről a szervezeteknek kell gondoskodniuk. A résztvevők számára az önkormányzat kisösszegű anyagi hozzájárulást is biztosít a kitelepülés költségeihez.



A részvételi szándék, valamint az ehhez igényelt támogatás kérelem benyújtásával lehetséges. Ennek benyújtási határideje 2021. augusztus 16-a, hétfő.

- A kérelmet papír alapon, zárt borítékban lehet postai úton benyújtani a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre

- vagy a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. számú épületében, a portán kihelyezett pályázati gyűjtőládába lehet elhelyezni.

Székesfehérvár önkormányzata felhívja a civil szervezetek figyelmét, hogy az idei évben is a Civil Napon való részvétel (kitelepülés vagy színpadi megjelenés) jogosultsági feltételként kerül meghatározásra a székesfehérvári civil szervezetek működési költségeinek támogatását célzó, tervezetten az ősszel kiírásra kerülő önkormányzati pályázatnál.

További információ kérhető a Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodájának munkatársaitól az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: civil@pmhiv.szekesfehervar.hu
telefon: (22) 537-197, (22) 537-156

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása