2021. június 28.

Sportos vasárnap volt Palotavárosban


Nyárindító programra várták vasárnap a Palotavárosban élőket vasárnap a Csapó utcai játszótéren. A „Sportolj Palotaváros!” elnevezésű egész napos esemény a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében valósult meg.

A 2021-es Labdarúgó Európa-bajnokság okán az egész kontinens futball lázban ég: legújabb programjával a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program éppen a futball szerelmeseit kívánta megszólítani: a „Sportolj Palotaváros!” nyárindító rendezvény kiváló lehetőséget biztosított a környéken élők számára, hogy erősítsék közösségüket.

A sport egy olyan tevékenység, ami összehozza az embereket - akár sportolóként, akár szurkolóként vesznek részt benne. A vasárnapi program ezért kispályás focibajnoksággal vette kezdetét vasárnap a Csapó utcai játszótéren és focipályán.



A focibajnokságra 12 csapat nevezett: nyolc felnőtt és négy U15-ös csapat. A felnőtt bajnokságban a képzeletbeli dobogó első fokára az Öreghegy csapata állhatott fel, második lett a Döcögős csapat, a harmadik pedig helyezett a Team Csapó lett. A gyerekeknél első helyen az Ikarus Maroshegy kék csapata végzett, második lett a MIE, a harmadik pedig az Ikarus Maroshegy piros csapata. A díjátadón Juhász Roland, egykori válogatott labdarúgó iis jelen volt.



A programok a focibajnokság után is folytatódtak: délután családi programok várták az érdeklődőket.

(fotók: facebook/ Cselekvő Fehérvár, fehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása