2021. május 18.

Fehérvári virágos pünkösd


Idén is virágdíszbe öltözik Fehérvár belvárosa Pünkösdkor. A virágkötő mesterek alkotásaira szavazni is lehet majd a Székesfehérvár applikáció segítségével.

Megőrzi a virágdíszbe öltöztetett pünkösdi belváros hagyományát Székesfehérvár. A színpadi műsorokat és a közös virágnéző sétát ugyan még ebben az esztendőben is nélkülöznünk kell, de május 21-e és 24-e között mindenki megcsodálhatja a virágcsodák látványát.



Ebben az évben hat virágüzlet jelezte részvételét a hagyományos eseményen: a Budai 66. Virág-Ajándék, a Hortenzia Virágszalon, az Oázis Virágbolt, a Syl de Fleur Virág-Ajándék, a Tűzvirág Virág-Ajándék Üzlet és a Virágvár Virágüzlet munkatársai dolgoznak majd a számukra kijelölt helyszíneken, hogy megálmodják az ünnepi virágdíszeket. Idén a Liszt Ferenc utcában két helyszínt, a Lépcső utcát, Kati néni szobrát, valamint a Városháza előtti kőemelvényt és az Országalmát díszítik fel a virágkötő mesterek.



A legszebb alkotásra a Székesfehérvár applikáció segítségével szavazhatnak majd a Fehérvári Virágos Pünkösd látogatói. Akik már letöltötték telefonjaikra az applikációt, automatikusan értesítést kapnak a szavazási lehetőségről. Akik pedig még nem használják az applikációt, azoknak az egyes helyszíneken található táblák segítenek a letöltésben egy-egy QR-kóddal. A szavazás május 21-én, pénteken 15 órakor kezdődik és május 24-én, hétfőn 15 óráig tart.

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása