2021. április 13.

Lezárások lesznek jövő héten a Szilvamagnál


Az útburkolat végleges helyreállítását végzik a Szilvamag utcában április 19-e, hétfő és 22-e, csütörtök között. A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a 40-es és a 41-es buszok útvonalát és megállóhelyeit is.

Tavaly ősszel szennyvízcsatorna-hibaelhárítást végeztek a Szilvamag utcában. Az útburkolatot akkor ideiglenesen állították helyre, most azonban a végleges burkolat is elkészül. A munkálatok 2021. április 19-től, hétfőtől 22-ig, csütörtökig tartanak.

A burkolatjavítás idejére lezárják az átmenő forgalom elől a Szilvamag utcának a Tordai – Nagyváradi utcák közötti szakaszát. A Szilvamag utcáról nyíló utcákat és ingatlanokat a Balatoni út – Szilvamag utca irányából lehet majd megközelíteni.A forgalomkorlátozás érinti a 40-es és a 41-es járatok útvonalát is. Az érinett autóbuszok 2021. április 19-én, hétfőn 8 órától április 22-én, csütörtökön 17 óráig a Csapó utca irányából a Hargitai utca (volt Rádió utca) – Balatoni út – Szilvamag körforgalom – Balatoni út – Brassói utca – Nagybányai utca – Torockó utca – Székely utca – Nagybányai utca – Brassói utca – Hargitai utca (volt Rádió utca) és vissza útvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhelyek:
Szilvamag utca C

Nagyszebeni utca 9.
Nagyszebeni utca 39.
Nagyszebeni utca 107.
Szalontai utca / Székely utca

A terelőútvonalon érintett megállók:
Hargitai utca (volt Rádió utca)
Szilvamag utca A
Nagybányai utca 24.
Nagybányai utca 12.
Brassói utca 88.
Brassói utca 42.
Maroshegyi Óvoda

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Nem vagyunk mások, mint folytatásai a régi időnek…”


Egy létező báró nem létező kalandjai


„Mindnyájunkat érhet baleset…”