2021. április 16.

Virágos Székesfehérvár – a napokban kapnak e-mailt az időpontfoglaláshoz a pályázók


Mintegy kétszázezer tő növényt oszt ki a Városgondnokság jövő héttől a Virágos Székesfehérvár program keretében pályázóknak. A növények és a komposztkeretek átvételéhez időpontot kell foglalni, erről minden pályázó a megadott e-mail címén kap értesítést a napokban.

A Virágos Székesfehérvár program keretében a növényeket a lakossági pályázók az Iparcikk I. piac területén vehetik majd át. A növények kiosztása április 22-én a családi házas „C csomagok”, azaz a komposztkeretek és a vadvirág magkeverék kiosztásával kezdődik. A növénycsomagokért csak személygépjárművel lehet majd érkezni.



A növények kiosztása szabadtéren zajlik majd a járványügyi előírások betartásával, és minden városgondnoksági dolgozón megfelelő védőeszközök lesznek. Az átadópontot nyitott csomagtartóval közelíthetik meg az autók, a növények átvételekor a vezető nem szállhat ki: a Városgondnokság munkatársai pakolják majd be a növényeket a nyitott csomagtartóba.



A növények kiosztásának idejére megváltozik a parkolóként használt területen a behajtási és parkolási rend. A Horog utca felőli terület a kordonig továbbra is parkolóként működik, és a járművek a Horog utcai kapukon keresztül tudnak be-, illetve kihajtani. A Selyem utca 1. felőli területrészt azonban lezárják. Az 2021. április 20-tól május 20-ig tartó időszakban csak a növények átvételére érkezők hajthatnak majd be a Halász utcai kapun, a kihajtás pedig a Selyem utca felé történik.

A Városgondnokság kéri, hogy a növénycsomagokért érkezők az előzetesen lefoglalt időpontban, pontosan érkezzenek!

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása