2021. április 30.

Anyák napja alkalmából látogathatók az idősotthonokban élők


Anyák napjára tekintettel lehetővé teszik a látogatást a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény idősotthonaiban Székesfehérváron. Pénteken, szombaton és vasárnap a családtagok előre egyeztetett időpontban találkozhatnak szeretteikkel az intézményekben kialakított látogatópontokon.

Április 30-án, pénteken, május 1-jén, szombaton és május 2-án, vasárnap 10 óra és 16 óra közötti időben teszik lehetővé a látogatást a bentlakásos intézményekben. A találkozás azon ellátottak esetében lehetséges, akik nem ágyhoz kötöttek. Időpontot telefonon kérhetnek a családtagok az otthonokban.A nem ágyhoz kötött lakókat időpont egyeztetés alapján egyszerre maximum két fő látogathatja meg. A találkozó maximum harminc perc lehet, két látogatás között szellőztetik a helyiségeket és fertőtlenítik a felületeket. A látogatási idő alatt minden fél számára kötelező a járványvédelmi szabályok betartása, így a maszk viselése is.
A látogatók koordinálása céljából kérik a családtagokat, hogy az alábbi telefonszámokon kérjenek látogatási időpontot az otthonokban:

Kossuth Zsuzsanna székhelyintézmény
(Rákóczi u. 34.)
06-70-930-6387

Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthona
(Farkasvermi u. 40.)
06-70-930-6384

Hosszúsétatéri Idősek Otthona
Hosszúsétatér 12.
06-70-701-9415

Maroshegyi Gondozási Központ
Rádió u. 7.
06-70-930-6394Az ágyhoz kötött, kerekesszékbe nem kiültethető ellátottak számára is fontos a kapcsolattartás. Az ő esetükben továbbra is az audiovizuális eszközök segítségével – intézményi vonalas vagy mobiltelefonnal, saját mobillal, illetve video chat-en – valósulhat meg a kapcsolattartás.

(forrás: szekesfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása