2021. május 6.

Irány a tér!


Kültéri és beltéri prezentációt segítő technikai eszközök színesítik ezentúl a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. szolgáltatási palettáját. Az infrastrukturális fejlesztést egy 11 millió forintos vissza nem térítendő Európai Uniós forrásból valósította meg az intézmény.

Az „Irány a tér!” elnevezésű, kiállítási eszközök beszerzésére irányuló projekt 2020. április 1-jén indult el és 2021. április 28-án zárult. A Széchenyi 2020 programnak köszönhetően kültéri és beltéri kiállításokhoz egyaránt felhasználható, modern kiállítási prezentációs eszközöket szerzett be a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. A beruházáshoz kapcsolódóan megtörtént a kültéri elektromos hálózat fejlesztése, és elektromos csatlakozási pontot is létesítettek.Az épület és az előtte lévő tér kiválóan alkalmas nagy látogatottságú kiállítások lebonyolítására, amelyre a pályázatnak köszönhetően ezentúl lehetősége lesz  Fehérvári Civil Központnak.

Mivel a prezentációs eszközök felhasználása nem helyhez kötött, a város bármely pontján és bármely napszakban installálható és élvezhető. A kültéri prezentációs eszközök hasonlóak a city light felületekhez, de azoknál jóval nagyobb méretben, mobil eszközként használhatók, és hátulról megvilágítva a képeket, prezentációkat, sötétben is élvezhető tartalmat jelenítenek meg. Fehérváron ilyen mobil prezentációs eszköz eddig még nem volt - ezért is hiánypótló a program.A Fehérvári Civil Központ környékén sétálók már láthatták is az új eszközöket használat közben, hiszen márciusban már ezeknek köszönhetően nyílt meg egy szabadtéri kiállítás az épület előtti téren.LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása