2021. május 7.

Nyiss Fehérvárra!


Megújult Tourinform irodával várja, és egy olyan kedvezménykártyával segíti a város a turizmus fellendülését, amely több mint húsz fehérvári program, látnivaló és élmény ingyenes vagy kedvezményes igénybe vételének lehetőségét biztosítja. A Tourinform irodában új szolgáltatásokkal is találkozhatnak a turisták: például telefontöltő ponttal, gyereksarokkal és csomagmegőrző szekrénnyel.

Teljesen megújult a székesfehérvári Tourinform iroda. Mostantól modern, barátságos vendégfogadó tér várja a vendégeket, akiknek új szolgáltatásokat is kínálnak. Az irodában nem csak a vendégeket, hanem a helyi lakosokat is várják, hiszen olyan helyi jellegű ajándéktárgyakat tudnak vásárolni, amelyek jelzik és erősítik a Székesfehérvárhoz való kötődést.



A Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezésére indult el az egységes arculat kialakítása a Tourinform irodáknál. A Székesfehérvári Turisztikai Kft. már az első körben sikeresen pályázott, és el is nyerték azt a vissza nem térítendő támogatást, amiből a Városház téri helyiséget teljes egészében felújíthatták.
A Tourinform kezdeményezésére egy különleges ajánlattal várják a város turisztikai szolgáltatói a járványhelyzetet követő újranyitás időszakában a látogatókat. Az akció célja, hogy a tavaszi - nyári hónapokban meginduló belföldi turistaforgalom kedvelt célpontja legyen Székesfehérvár, és növekedjen a vendégéjszakák száma a városban. A kampányt egy jelentős digitális fejlesztés is megelőzte, amelyet a Székesfehérvári Turisztikai Kft. Székesfehérvár önkormányzatának támogatásával valósított meg. A fejlesztés eredményeképpen virtuális kártya kibocsátására van lehetőség - a kampány teljes egészében digitális felületen zajlik a www.nyissfehervarra.hu honlapon. A kedvezményes és ingyenes szolgáltatásokat azok a látogatók vehetik igénybe, akik a partnerszálláshelyek valamelyikében szállnak meg a május 1-je és július 30-a közötti időszakban, akár egy éjszakára.



A térítésmentesen igénybe vehető kártyával kulturális programokhoz, élményekhez, ajándékokhoz jutnak a vendégek, jelentős kedvezményekkel. Az ingyenes szolgáltatások között a vendégek megtalálják a Tourinform iroda garantált programjait, de a Nemzeti Emlékhely is szerepel a listán. Kedvezményt kínál még a város szinte valamennyi turisztikai célpontja, mint például a Sóstó Látogatóközpont, a Bory-vár, az Árpád Fürdő, a Szent István Király Múzeum, a környék látnivalói közül a Gorsium Régészeti Park és a Katonai Emlékpark Pákozdon.
A kedvezménykártya minden vendég részére ingyenes, nem kell hozzá mást tenni, mint regisztrálni ezen a www.nyissfehervarra.hu/kartyaigenyles linken. Az e-mail válaszban kapott QR kódot a szállás elfoglalását követően az adott szálláshely recepcióján érvényesítik - az érvényesség ideje hat nap.

(forrás: szekesfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása