2021. május 17.

Csütörtöktől új fordulóval folytatódik a Fehérvár Hero


Még néhány nap, és elindul a Fehérvár Hero tavaszi fordulója. „Az Év Applikációja” különdíjat nyert alkalmazást idén továbbfejlesztették: újdonságok és módosított ponthatárok várják a napi feladatokat teljesíteni kívánó játékosokat.

Sokan kapcsolódtak be a tavaly októberben meghirdetett Fehérvár Hero játékba, amelynek lényege, hogy az applikációt a telefonjukra letöltők minden nap kaptak feladatokat, amelyeket az adott napon kell teljesíteni. A feladatok között szerepelt jótékonyság, önkéntesség, az újrahasznosítás témaköre, de a város történetének jobb megismeréséhez is hozzájárult a játék, hiszen több alkalommal például épületeket, szobrokat kellett megtalálniuk a hősjelölteknek.



A tavaszi fordulóban is hasonló kihívásokra számíthatnak a játékra regisztrálók. A feladatok mindenki számára könnyen teljesíthetők, pontok járnak értük. A szervezők idén módosítottak a ponthatárokon, hogy még izgalmasabb legyen a játék. A továbbfejlesztett változatban tavasszal arra is lesz lehetőség, hogy a már aktív résztvevők meghívják barátaikat, ismerőseiket a játékba. Ha az új belépők is teljesítenek a feladatok közül néhányat, a meghívójuk jutalompontokkal gazdagodik.

Ahogyan ősszel, most is minden teljesítésért meghatározott pontszám jár, az eredményt a játékos a saját profiljában láthatja, de figyelemmel kísérheti a többiek pontszámait is. A különböző szintek (Mujkó, Kati néni, Varkocs vezér, Szent László, István király) elérésekor az applikáció automatikus üzenetet küld arról, hogy hol és mikor lehet átvenni a teljesítésért járó jutalmat – ezek köre szintén változik az újabb fordulóban. A szervezők újdonságokkal is készülnek, sőt, az egyik ajándék esetében maguk a játékosok is szavazhatnak majd annak kinézetéről. Az első három legtöbb pontot gyűjtő „hős” a játék végén értékes jutalmakat vehet át 40, 50, illetve 70 ezer forint értékben.



A játék május 20-án kezdődik, az applikáció már letölthető az Apple Store és a Google Play áruházból. További részletek a játék honlapján: https://hero.fehervar.hu

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása