2020. július 9.

Vállalkozói közösségvállalás a megye turizmusáért


A kialakult járványhelyzet miatt az éttermi és szállodai szolgáltatók komoly gazdasági hátrányba kerültek. Megsegítésükre az Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Közösségvállalási fizetési ígérvény” felhívást tett közzé.

A Közösségvállalási fizetési ígérvény egy közvetlen pénzügyi segítségnyújtás, gazdasági támogatási lehetőség az éttermi és szállodai szolgáltatók felé. A felajánló vállalkozók, vállalkozások, akik idén éttermi, szállodai szolgáltatás igénybevételét tervezik, az erre szánt összeget előzetesen, egy összegben kifizetik a listában szereplő éttermek, szállodák egyike számára. Vagyis annak a vendéglátóhelynek, ahová például a céges összejövetelt, munkatársi, családi, baráti vacsorát, csapatépítő tréninget, üzleti partner elszállásolását, kitelepüléses vendéglátás biztosítását tervezik.

Ezáltal a felajánló előzetes fizetési ígérvényt tesz, azaz gyakorlatilag pénzügyi segítséget nyújt a kiválasztott étteremnek, szállodának. A kedvezményezett étterem, szálloda ennek fejében vállalja, hogy 2020. december 31-ig szolgáltatást nyújt a felajánlónak. A felajánló vállalkozó az év végéig bármikor, akár több részletben is élhet a szolgáltatás igénybevételével, a befizetett összeg erejéig. 

 


 

A felajánló vállalkozások, vállalkozók az alábbi, önkéntes kamarai tagsággal rendelkező cégek számára tehetnek fizetési ígérvényt:

 

Agárdi Pálinkafőzde Étterme

Bányató Étterem

Csutora Étterem

Gémeskút Étterem

Hétkúti Wellness Hotel, Fogadó az Öreg Préshez Hotel

Kiskakas Étterem, Diófa Étterem

Novotel Székesfehérvár

Pokol Pince Étterem

Vértes Vendéglő és Fogadó

 

A szabályzatban címzettként csak az önkéntes kamarai tagsággal rendelkező vendéglátó cégek szerepelnek. A kamara csak közvetítői szerepet vállal, adminisztrációs segítséget nyújt, de a jogügylet a vállalkozások között jön létre. További információ: fmkik@fmkik.hu.

 

(forrás: fmkik.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Ékes Fehérvár – a Szőlő utcai kereszt


Magas a pázsitfűfélék pollenjének koncentrációja


Az ember, akiről tollat neveztek el