2021. január 8.

„Legyünk együtt gyermekmentők!”


Évekkel ezelőtt indította el a Masterplast magyarországi leányvállalata a „Legyünk együtt gyermekmentők!” akciót. A kezdeményezés keretében idén hárommillió forint adományt adott át a cég vezetősége a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakmai igazgatójának.

A Masterplast Hungária Kft. hagyományos év végi partneri akciója keretében minden kijelölt és megvásárolt szárazépítészeti termék métere vagy négyzetmétere után két forintot különít el a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára. A szervezet tervei szerint a vállalat által adományozott összeget egy mobil lélegeztetőgép beszerzésére fordítja.„A partnereink segítségével összegyűjtött adományt egészíti ki mindig a Masterplast, ami most egy hárommillió forintos adománnyá hízott, és nagyon bízunk abban, hogy ez is segít: minél jobb eszközök álljanak a gyermekmentés szolgálatába"
- mondta Ács Balázs, a Masterplast Hungária Kft. cégvezetője, aki hozzátette, hogy a vállalat másik közös programja az alapítvánnyal, hogy Balatonlellén egy gyermekmentési pontot segítenek kialakítani. Ennek építése folyamatban van, remélik, hogy idén nyáron már tudja használni ezt az alapítvány.„Nagy hálával tartozunk a Masterplastnek, hiszen már hat éve mindig számíthatunk a segítségükre, és azóta minden mérföldkövünknél jelen vannak. Volt, amikor okos oktató babák beszerzésében, ultrahangbeszerzésben vagy mobil laborkészülék vásárlásában segítettek, most pedig egy korszerű lélegeztetőgépet tudunk beszerezni, továbbá a balatoni mentési pont kialakítása is nagy segítség”
– mondta Dr. Gesztes Éva, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakmai igazgatója.


(forrás: okkfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Csak egy percre állítsuk meg, kérem, a világot...”


Keresd a zöldet!


„Doktor úr, a maga szíve sose fáj…”