2021. június 28.

Elektronikus fizetésre ösztönzi ügyfeleit a SZÉPHŐ Zrt.


Elektronikus számlafizetésre ösztönzi ügyfeleit a SZÉPHŐ Zrt. Amennyiben valaki csekken kapja a távhőszámlát, de rendelkezik bankszámlával, elkerülheti az időigényes sorban állást, csökkentve a közlekedéssel járó költségeket és az egészségügyi kockázatokat, az alábbi módok bármelyikével.

Csoportos beszedési megbízás
A csoportos beszedési megbízás esetében az egyszeri megbízást követően az ügyfélnek nincs tetendője. A havonta fizetendő összegkeret maximalizálható, a szolgáltatást a számlavezető banknál, valamint a SZÉPHŐ ügyfélszolgálatán is lehet igényelni. A SZÉPHŐ munkatársai készséggel segítenek az ügyintézéshez szükséges dokumentumok kitöltésében és elküldésében.


Díjnet
Rendezhető a fennálló tartozás akár bankkártya segítségével is a biztonságos SimplePay rendszeren keresztül, a SZÉPHŐ megújult online ügyfélszolgálati felületén (https://ugyfelszolgalat.szepho.hu). Az ügyfél akár a saját, vagy akár családtagjai számláit is kifizetheti néhány kattintással a Díjnet fiókjából. A regisztráció egyszerű, és ha ezt a megoldást választja, rendezni tudja tartozását a SZÉPHŐ Zrt. mellett más, csatlakozott szolgáltatók irányába is. Díjnettel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért a www.dijnet.hu honlapot kell keresni.
Utalás internetbakon keresztül
Az internetbankon keresztül történő átutalás biztonságos, gyors, mindenki által könnyedén megtanulható folyamat. Mindössze néhány kattintással kiválasztható az eseti utalás menüpont, az aktuális havi befizetendő összeg beírását követően kedvezményezettként megnevezendő a SZÉPHŐ Zrt. A közleményrovatban lényeges feltüntetni a felhasználó-azonosítót, ami a számla első oldalán található.
Amennyiben az ügyfél mégis személyesen szeretné befizetni számláját, felkeresheti nyitvatartási időben a Honvéd utca 1. szám alatti SZÉPHŐ pénztárt, ahol aktuális egyenlegét – igény szerint – bankkártyával is rendezni tudja.LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása