2020. július 28.

Augusztus 26-ig lehet pályázni pécsi kollégiumi férőhelyekre


Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A pályázatra nappalis, kollégiumból elutasított hallgatók jelentkezhetnek augusztus 26-ig.

A város önkormányzata évek óta kollégiumi elhelyezéssel segíti a Pécsett tanuló fehérvári diákokat: idén három fiatal elhelyezésére biztosít kollégiumi férőhelyet a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A férőhelyekre azok a fehérvári lakosok pályázhatnak, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény képzésére iratkoztak be, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.A pályázati adatlapon kívül az egy háztartásban élők számáról, havi jövedelméről, a testvérek tanulói jogviszonyáról, minden egyéb szociális rászorultságról és a hallgatói jogviszonyról is hivatalos igazolást kell csatolni. A pályázati adatlap és melléklete átvehető a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Iroda Ügyfélszolgálatán (Kossuth Lajos utca), vagy letölthető a város honlapjáról.

Jelentkezni postai úton vagy személyesen lehet augusztus 26-án, 14 óráig. A pályázatot zárt borítékban kell benyújtani a „Pályázat – Pécsi Szántó Kovács János Kollégiumi Férőhelyre” témamegjelöléssel. Csak a határidőig beérkezett pályázatokat fogadják el, hiánypótlásra nincs lehetőség.

A pályázattal kapcsolatosan információt Papp Bálint, Soós-Gremsperger Ágnes és Tilhof Anikó ügyintézők nyújtanak a (22) 537-263; (22) 537-141; (22) 537-217 telefonszámokon.

(forrás: okkfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Hasznos – de nem ezért született…


„Mindenki híres lesz egy negyedórára…”


Programok – mi megy, mi marad?