2020. november 6.

Jövő héten folytatódik a Szülőakadémia


A SZÉNA Egyesület következő online Szülőakadémia-programja a gyermekeknek a döntés- vagy konfliktushelyzetekben, illetve tanulásban nyújtható támogatásáról szól. A két részes, jövő heti programra előzetesen kell jelentkezni.

A SZÉNA Egyesület a járványidőszakban online formában valósítja meg a Szülőakadémia programjait. A következő, két alkalomból álló rendezvény november 11-én, szerdán és november 12-én, csütörtökön lesz.A „Gyermekem a mesehősöm” című kétrészes tréning során a résztvevők abban kapnak majd segítséget, hogy milyen vezérfonal vezet a gyermekükhöz, hogyan tudják támogatni őt tanulásában, konfliktusaiban, döntéseiben.
Bakos István tréner a ZOOM alkalmazáson keresztül osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel, mindkét napon 17.30-19.30 óra között. A programra a korlátozott részvételi szám miatt előzetesen kell jelentkezni a szenaegyesulet@gmail.com  e- mail címen.A harmadik téma a sokakat kényesen érintő gyermeki hiszti lesz majd. A foglalkozások során megvizsgálják, mi zajlik hiszti közben a gyermekben, és milyen lehetőségek vannak kezelni ezt, illetve hogyan óvhatjuk meg ilyen helyzetben őt és magunkat. A foglalkozásokat Németh Ádám vezeti november végén.

(forrás: okkfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Igazából ez volt mindig a szívem vágya…”


„Hathárom”


„Próbáltam reálisan és nem ideálisan rajzolni…”