2020. december 11.

Melyik bölcsőde és óvoda lesz nyitva a két ünnep között?


A két ünnep között, azaz december 28-a és 31-e között is lesz bölcsődei és óvodai ügyelet Székesfehérváron. A nyitva tartó intézmények listáját alább olvashatják.

A munkavállaló szülőknek nyújt segítséget gyermekeik elhelyezésében a december 28-31-e közötti időszakban Székesfehérvár önkormányzata azzal, hogy nyolc intézményben biztosít bölcsődei és óvodai ügyeletet az ünnepi időszakban. A szülői igények felmérése után született meg a döntés arról, melyik intézmények lesznek nyitva ebben a négy napban.



Bölcsődei ügyelet:
A város teljes területén a Szeder Bölcsőde látja el valamennyi bölcsődés korú gyermek fogadását december 28-a és 31-e között.


Óvodai ügyelet:
Az óvodák közül ügyeletet tart az Árpád Úti Óvoda, amely ellátja a Vizivárosi Tagóvodába járó gyermekeket is ebben az időszakban. A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodába a Tulipános, a Felsővárosi, a Szárazréti, a Rákóczi Utcai és az Ybl Miklós Lakótelepi óvodásokat várják. A Hosszúsétatéri Óvodában a Tóvárosi Tagóvodába és a Maroshegyi Óvodába járó gyermekekre vigyáznak.


A Ligetsori Óvoda ellátja a Palotavárosi Tagóvodát, a Napsugár Óvoda Nefelejcs Tagóvodája a Napsugár Óvodát, a Szivárvány Óvoda a Püspökkertvárosi Tagóvodát és a Gyöngyvirág Óvodát is. A két ünnep közötti időszakban a Tolnai Utcai Óvodába járnak majd az ügyeletet kérő Sziget Utcai óvodások is.

Az ügyeletet ellátó intézmények vezetői arra kérik a szülőket, hogy a lemondásokat és az új ellátási igényüket a gyermek felügyeletét ellátó ügyeletes óvodánál az ellátást megelőző munkanapon 12 óráig jelezzék!

(forrás: okkfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása