2021. január 4.

Felvételi 2021


A szeptemberben induló osztatlan, alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2021. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A részletes szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.

Az online tájékoztató január végéig még frissülhet a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat. A jelentkezés benyújtása előtt tehát fontos a kiegészítés során módosított információkat is átnézni, mert hatással lehetnek a korábban kialakított felvételi stratégiára.



Jelentkezni kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül lehet. A felsőoktatásba történő jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. Az E-felvételi használata egyszerű és gyors, a szükséges dokumentumok csatolása egyszerűbb. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a felvi.hu oldalon.
Székesfehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusára, a Kodolányi János Egyetemre és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára jelentkezhetnek a diákok.
A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2021. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje öt nappal később, február 20-án lesz. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

(forrás: szekesfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása