2021. március 11.

Fejlesztések a Corvinuson


Újabb fejlesztések történtek és történnek a Corvinus Egyetem székesfehérvári campusán. Bővült az ingyenes parkolóhelyek száma, és a tervek szerint 2021-ben felépül egy többfunkciós tárolóépület is.

A többfunkciós tárolóépület megvalósítási projektje hamarosan a tervezési és engedélyezési szakaszba kerül. A téliesített épületben kialakítanak egy gépjármű tárolót és egy raktárt. A meglévő szeméttárolót elbontják, és a hulladéktároló konténerek is az épület fedett részében kapnak helyet. A projekt befejezése és a tárolóépület átadása 2021 második felére várható.



A Corvinus Székesfehérvári Campus parkjának és sétányának kialakítása már a tavalyi évben megkezdődött. A beruházás részeként jelentősen bővült az egyetemi parkolóhelyek száma. Jelenleg ötvenkét férőhelyes parkoló áll az intézménybe érkezők rendelkezésére.



A parkolóbővítés és -átalakítás következő állomásaként nyitottá vált negyvenkét parkolóhely, így előzetes bejelentkezés és helyfoglalás nélkül is lesz lehetőség parkolásra a campus területén. A fejlesztés lezárásaként elkészül egy sorompóval elválasztott, tíz parkolóhelyes terület is, ahová csak külön engedéllyel lehet behajtani.

(forrás: szekesfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása