2021. március 19.

„Szerezz PhD-fokozatot a Corvinuson!”


A doktori fokozat megszerzése előtt állók számára hirdet online nyílt napot a Budapesti Corvinus Egyetem. Április 13-án, kedden 14 órától azokat várják a képernyők elé, akik a gazdaság- és társadalomtudományi egyetem PhD-képzései iránt érdeklődnek.

„Fejleszd a Corvinuson a tudásod, alakítsd nálunk a jövőt, tanulj a Doktori Iskoláinkban!” – hívja a PhD fokozat megszerzését fontolgatókat a Budapesti Corvinus Egyetem, akik számára az intézmény, a járványhelyzethez alkalmazkodva online nyílt napot tart. Április 13-án várják azon érdeklődőket, akik az egyetemen szeretnék bővíteni és elmélyíteni tudásukat: „Akár kutatással foglalkoznál hivatásszerűen, vagy munkád még nagyobb szakértője lennél, válaszd a Corvinus Doktori Iskolák képzéseit!”



Az intézmény négy doktori iskolába hirdet felvételit: a Gazdálkodástani Doktori Iskolába, a Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskolába, a Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskolába, valamint a Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskolába. Az online nyílt nap keretében a képzések vezetői mutatják majd be a képzéseiket. Az általános tájékoztatók és kérdések után pedig mindenkinek lehetősége nyílik a számára legérdekesebb iskola online szobájához csatlakozni, és ott feltenni kérdéseit.



Az online nyílt nap április 13-án, kedden 14 órakor kezdődik, és a Teamsen keresztül lehet hozzá csatlakozni. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a Teams-link megadása miatt. Regisztrálni ezen linken lehet.

(forrás: szekesfehervar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása