2021. április 26.

Elkezdődött Fehérváron az óvodai beiratkozás


Április 26-án, hétfőtől április 28-ig lehet beiratkozni a következő nevelési évre Székesfehérváron, az önkormányzat által fenntartott óvodákban. A beiratkozásra alapvetően online van lehetőség. A felvételnél elsősorban a lakóhelyet, illetve a szülő munkahelyét veszik figyelembe.

Székesfehérváron a következő nevelési évre 2021. április 26-án, hétfőn indult el és április 28-án, szerdáig tart a beiratkozás az óvodákban. A kisgyermekeket a megadott napokon 8-tól 18 óráig lehet beíratni az önkormányzat által fenntartott óvodákba. 2021. szeptember 1-jétől minden olyan kisgyermeknek, aki 2021. augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét, legalább napi négy órában kötelező óvodába járnia. A beiratkozáskor elsősorban abba az intézménybe kell felvenni a gyermeket, amelynek a körzetében lakik, vagy ahol a szülő dolgozik.Kérik a szülőket, hogy azon kisgyermekek esetében is jelezzék felvételi igényüket az intézményeknél, akik 2021. szeptember 1. és 2022. február 28. napja között töltik be a harmadik életévüket.

A járványhelyzet miatt a beiratkozás elsősorban online zajlik: az óvoda email címére szükséges a szülőnek jeleznie gyermeke beíratási szándékát április 26-a és 28-a között. Az online beiratkozás esetében a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok bemutatása az első óvodai nevelési napon történik.
Személyesen történő beiratkozásra kizárólag az óvodával történt telefonos egyeztetést követően, előzetesen egyeztetett időpontban kerülhet sor!A felvételről az óvoda igazgatója dönt, melyről írásban értesíti a szülőt legkésőbb az óvodai beiratkozásra kiírt utolsó határnapot követő 30. napig.

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Nem vagyunk mások, mint folytatásai a régi időnek…”


Egy létező báró nem létező kalandjai


„Mindnyájunkat érhet baleset…”