2021. május 26.

Vigyázz, KRESZ, rajt!


Idén is várják a jelentkezőket a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A június 12-i, fehérvári területi versenyre elektronikus úton, illetve a verseny napján, a helyszínen is jelentkezhetnek a családok.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai támogató partnereivel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt, melynek fődíja egy ŠKODA KAMIQ személygépkocsi.A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.

A területi versenyeket egyszerre több helyszínen, június 12-én bonyolítják le. Székesfehérváron, a Mátyás király körúton 9 órakor kezdődik a megmérettetés. Nevezni a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon, vagy a vetélkedő napján a helyszínen, személyesen lehet.Idén díjazzák a legeredményesebb iskolákat is: a legtöbb résztvevővel rendelkező iskola akár 500 000 Ft értékű iskolaszert nyerhet. A jelentkezéshez az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton kiküldi az intézményeknek az elfogadó nyilatkozatot, amit az iskola igazgatója aláírásával elfogad, visszaküldi az orfkobb1992@gmail.com címre, így az intézményben tanuló diákok részt vehetnek a vetélkedőn.

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Ékes Fehérvár – a Szőlő utcai kereszt


Magas a pázsitfűfélék pollenjének koncentrációja


Az ember, akiről tollat neveztek el