2021. június 23.

Még vannak üres bölcsődei férőhelyek Fehérváron


Befejeződtek Székesfehérváron az óvodai beiratkozások, a felvételekről az értesítéseket megküldték az óvodaigazgatók az érintett szülőknek. Sok, jelenleg bölcsődés kisgyermek ősztől már óvodába jár, így lehetőség nyílt a bölcsődei felvételekről szóló döntések meghozatalára a bölcsődékben megüresedett férőhelyekre.

Bölcsődei elhelyezésre irányuló kérelem a nevelési év során bármikor benyújtható. Akik szeretnék, hogy gyermekük 3 éves koráig intézményi keretek között szakszerű gondozásban és nevelésben részesüljön, azoknak még lehetőségük van a 2021/2022-es nevelési évre benyújtani felvételi kérelmüket. Üres férőhelyek még a Mesevilág Bölcsődében, a Százszorszép Bölcsődében, a Szeder Bölcsődében és a Tündérkert Bölcsődében várják a kicsiket.A kérelem az intézmény szakmai programjában meghatározott formanyomtatványon – jelenleg elsősorban online formában – nyújtható be a bölcsődevezetőhöz, de lehetőség van előre egyeztett időpontban a személyes ügyintézésre is. A bölcsődék elérhetősége, szakmai programja a www.szekesfehervar.hu honlapon, az információk/intézmények/bölcsődék fülön elérhető.

Sajátos nevelési igényű gyermek, valamint korai fejlesztésre és gondozásra jogosult gyermek ellátására a Százszorszép Bölcsőde és a Nyitnikék Bölcsőde rendelkezik a szükséges feltételekkel.

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása