2024. április 27.

Támogassa adója 1 százalékával Székesfehérvár zászlóshajóját, a Kodolányi János Egyetemet!


Csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy akár attól független időpontban. A felajánlás a már befizetett adóból történik, tehát a rendelkező nyilatkozat kitöltésére szánt pár percen kívül egyéb ráfordítást nem igényel.

 

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó (szja) 1+1 százalékáról, legkésőbb május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bárki dönthet úgy, hogy az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadójának 1 százalékát felajánlja. 

A 2024. május 21-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha valaki május 21. után rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen, és a késedelem igazolási kérelemmel sem menthető ki.

Adója 1 százalékát felájánlhatja

  • egy regisztrált civil szervezetnek,

    további 1 százalékát pedig

  • egy technikai számos vallási közösségnek vagy
    a kiemelt költségvetési előirányzatnak.

Támogassa adója 1%-ával Székesfehérvár zászlóshajóját, a Kodolányi János Egyetemet!

A Kodolányi János Egyetem egy nem állami és nem egyházi fenntartású magánegyetem, ami több, mint 30 éve van a magyar felsőoktatási palettán és ettől a tanévtől kezdve több, mint 10 éves szünet után ismételten van államilag támogatott képzés. Gyakorlatilag félezer állami ösztöndíjas helyre jelentkezhetnek a Kodolányi János Egyetemre a leendő hallgatók.

Aki úgy dönt, hogy a civil szervezeteknek felajánlható 1%-ot a Kodolányi János Egyetemre fordítja, az az egyetem képzéseinek, kutatásainak, az oktatás színvonalának emeléséhez járul hozzá. 

Adószám: 

18483400-2-07 

 

 

 

 

 

 

 


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása