2020. november 6.

Kosármeccs: maximum 450 nézőt engedhetnek be


A november 3-i kormányrendelet korlátozó intézkedései a sportrendezvények megrendezésében is változást hoztak. Ennek tükrében adott ki hivatalos állásfoglalást szurkolói számára az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata.

Az Alba Fehérvár még a Kormányrendelet kihirdetése előtt, ezen a héten megkezdte a bérletek árusítását. A klub a veszélyhelyzetben bevezetett korlátozások tükrében hozott döntéseiről az alábbi közleményében tájékoztatta szurkolóit:

„Először is szeretnénk megköszönni, hogy az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat kitartó szurkolóiként megtisztelik bizalmukkal csapatunkat, és ebben a bizonytalan helyzetben is megvásárolták, megvásárolják bérleteiket, és támogatják vele egyesületünket.

A Kormányrendelet alapján a csarnokba maximum 450 főt tudunk beengedni. A megváltott bérlettel biztosítani tudjuk Önöknek, hogy valamennyi, nézők előtt megrendezésre kerülő mérkőzést megtekinthetnek a csarnokban. A bérlettel nem rendelkezők az egyes mérkőzések előtt korlátozott számban – az egyes szektorok befogadóképessége és az adott szektorra megvásárolt bérletek arányában – tudnak jegyet vásárolni. A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni az egyes szektorokon belül. A szigorítás következtében nem tudjuk biztosítani bérleteseink számára a bérleteiken megjelölt fix ülőhelyeket. Kizárólag érkezési sorrendben, de abban a szektorban tudunk részükre ülőhelyet biztosítani, amely szektorra bérleteik vonatkoznak.

Azzal a kéréssel fordulunk meglévő és leendő bérlettulajdonosainkhoz, hogy a korlátozott nézői jelenlét miatt az elővételes jegyárusítás ideje alatt, vagy az egyes mérkőzések kezdési időpontja előtt legkésőbb 30 perccel vegyék át a bérletükhöz tartozó szektorjegyet. Annak érdekében, hogy a megváltozott körülmények között is a lehető legtöbben tudják a helyszínen megtekinteni mérkőzéseinket, azoknak a bérlettulajdonosoknak a helyeit, akik valamilyen oknál fogva nem tudják a helyszínen megnézni a mérkőzést, vagy nem élnek az előzetes jegyátvétellel, a mérkőzések kezdete előtti harminc percben igény szerint értékesítjük majd.”
A klub hozzátette: amennyiben a kihirdetett vészhelyzetet visszavonják vagy a mérkőzésrendezési előírásokra vonatkozó szabályokat enyhítik, úgy természetesen a mérkőzéseket a bérleten szereplő ülőhelyről tekinthetik meg szurkolóik.

(fotók: albakosar.hu)


LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Nem vagyunk mások, mint folytatásai a régi időnek…”


Egy létező báró nem létező kalandjai


„Mindnyájunkat érhet baleset…”