2020. július 23.

Ráchegy – a legtöbb háztartásban már helyreállt a gázszolgáltatás


Kedden érkezett Ráchegyről a bejelentés, hogy meghibásodott egy gázvezeték, ami miatt a környék több utcájában szünetel a gázellátás. A bejelentéseket követően az E.ON elkezdte a környéket ellátó gázvezeték meghibásodásának feltárását, illetve javítását. Mint kiderült, az Adonyi út térségében egy vízvezeték hibája miatt víz árasztotta el a gázvezetéket.

Az E.ON munkatársai a Fejérvíz Zrt-vel közösen az elmúlt napokban megfeszített tempóban dolgoztak, hogy minél hamarabb elhárítsák a problémát, amelyet egy bekötő vízvezeték sérülése okozott, ennek következtében nagy mennyiségű víz került a környékbeli utcákat ellátó gázvezetékbe.



Az üzemszünet és a javítási munkálatok a Kikindai, az Újvidéki, a Seregélyesi és az Újlaki utcákat, valamint a Zentai út Szabadkai utca és Seregélyesi út közötti szakaszát, az Adonyi út Berecskei utcáig eső részét, valamint a Bácskai és Bánáti utcákat érintette. Az ügyfelek többségénél már újra van gáz, még körülbelül 40 háztartásban szünetel a szolgáltatás.



Mivel a vízvezeték sérülése miatt jelentős mennyiségű víz és iszap került az érintett gázvezetékbe, a munkálatok a következő napokban tovább folytatódnak. Emiatt további forgalomkorlátozásra kell számítani: csütörtöktől a Seregélyesi út és a Kikindai utca kereszteződésénél a Seregélyesi úton félpályás korlátozás lesz a kórház irányába, a Seregélyesi út felől a Kikindai utcába nem lehet majd behajtani, az utca a Budai út felől közelíthető meg.

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása