2020. december 18.

„A kis apróságok adják az igazi nagy csodát”


Összefogással valósította meg karácsonyi ajándékozó akcióját a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. A támogatásokat két szociális intézmény, és a Szent György Kórház kapta.

„A világjárvány idején sem feledkezhetünk el azokról az emberekről, akiknek sok-sok szeretetre, odaadó figyelemre van szükségük ilyenkor, advent idején is. Reméljük, hogy ebben a reménytelen helyzetben is mosolyt tudunk csalni az idősek, a kórház dolgozói és a gyerekek arcára karácsony idején, és értékeljük, hogy a kis apróságok adják az igazi nagy csodát. Tudjuk, hogy sok mindent nem tudunk pótolni mindezzel, de reménykedünk, hogy az ünnep meghittségéhez hozzá tudunk járulni” – mondta Molnár Lászlóné, a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője.



A VOKE munkatársai által jött létre a kezdeményezés, melyhez csatlakoztak a Kodály Zoltán iskola 1.a és 3.a osztályának gyermekei, a szüleik, valamint pedagógusai. A művelődési ház dolgozói ajtó- és karácsonyfadíszeket, a gyermekek pedig rajzokat készítettek. A kezdeményezéshez nagy mennyiségű szaloncukorral járult hozzá Molnár Tamás önkormányzati képviselő is.



A felajánlásnak a székesfehérvári Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény lakói és a Fejér Megyei Szent György Kórház Gyermekosztályán gyógyuló kis betegek, valamint a kórház dolgozói, továbbá a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon lakói és munkatársai örülhettek. Az adományokat december 18-án, pénteken kapták meg az intézmények.

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása