2021. március 12.

Autóval támogatják a mentőállomás munkáját


A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, és az újabb megkeresésnek eleget téve az Ivanics Csoport egy Ford személygépkocsit adott át a fehérvári mentőállomásnak. A jármű a teszteléseket végző egészségügyi dolgozókat szállítja majd a mintavételi helyszínekre.

A vállalkozás egy Fordot ajánlott fel a székesfehérvári mentőállomás munkatársainak a járványhelyzet miatt megnövekedett feladatok ellátására.

A most átadott, szolgálati célra felajánlott gépjármű már a tavalyi járványidőszakban is segítette a mentőállomáson dolgozók logisztikai munkáját: akkor legfőbb feladata az egészségügyi eszközök, többek között a védőfelszerelések szállítása volt. Az elkövetkezendő időszakban a teszteléseket végző egészségügyi dolgozókat fogják vele szállítani a napi nagyszámú mintavételek helyszínére. 



Az autót csütörtökön, teljeskörűen felkészítve vette át a székesfehérvári kirendeltségen a mentőállomás képviselője. A gépjármű addig teljesít szolgálatot a Székesfehérvári Mentőállomáson, ameddig szükség lesz rá.

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása