2021. július 14.

Bővült a személyesen intézhető ügyek köre a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán


A járvány enyhülésére való tekintettel bővül a személyesen intézhető ügyek köre a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban. E héttől a Kossuth Lajos utcai Ügyfélszolgálaton – kizárólag előre egyeztetett időpontban – személyesen intézhetik a fehérváriak a Hatósági Főosztály Ügyfélkapcsolati és Szociális ellátási Iroda feladatkörét érintő valamennyi ügyet.

A Polgármesteri Hivatal legtöbb szervezeti egységében továbbra sincs személyes ügyfélfogadás, az ügyintézés telefonon történik szerdai napokon 8-12 óra és 13-18 óra között, valamint pénteki napokon 8-12 óra között.

A Kossuth utca 4. szám alatti Ügyfélszolgálaton – kizárólag telefonon és elektronikus levelezés útján előre egyeztetett időpontban – mostantól személyesen is intézhetik a fehérváriak a Hatósági Főosztály Ügyfélkapcsolati és Szociális ellátási Iroda feladatkörét érintő valamennyi ügyet szerdánként 8-12 óra és 13-18 óra között, valamint pénteki napokon 8-12 óra között.Továbbra is heti három napon lehetséges a telefonos ügyintézés, az alábbi időpontokban:
hétfői napokon: 8-12 óra és 13-16 óra között
szerdai napokon: 8-12 óra és 13-18 óra között
pénteki napokon: 8-12 óra között

Az ügyfélszolgálaton intézhető ügyekben időpont foglalható:
- a (22) 537-200-as telefonszámon
- az ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen

Az elektronikus ügyintézés továbbra is korlátozásmentesen érhető el.


(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása