Civil világ

2020. október 14.

Látássérültek pályázhatnak

Pályázatot hirdet a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete. A támogatásra az egyesület tagjai pályázhatnak, és életvitelt megkönnyítő segédeszközöket vásárolhatnak az elnyert összegből. A pályázatokat október 26-ig várják.

2020. október 8.

Két kategóriában is dobogós lett Magyarország

Több mint negyed évszázada rendezik meg az Európai Madármegfigyelő Napokat, ami minden évben egyben verseny is a résztvevő országok között. Hazánk idén is „hozta” hagyományos jó teljesítményét a versenyben: két kategóriában is a képzeletbeli dobogóra állhattunk.

2020. október 7.

Civil Véradás Székesfehérváron

Az idei évben második alkalommal szervezett Civil Véradást a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. Az esemény szervezésében részt vett a Civil Központ és a Vérellátó Szolgálat is.

2020. október 5.

Huszonöt éves a fehérvári evangélikus gyülekezeti ház

Istentisztelettel adtak hálát vasárnap az evangélikus templomban abból az alkalomból, hogy huszonöt esztendővel ezelőtt, 1995. október 8-án szentelték fel a fehérvári egyházközség gyülekezeti házát. Az ünnepi alkalmon Szebik Imre nyugalmazott püspök hirdetett igét és Fehérvár polgármestere is köszöntötte a közösséget.

2020. október 1.

Október, a nők hónapja

Minden év októbere világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Székesfehérváron minden évben közös sétával hívják fel a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára - idén a koronavírus-járvány miatt online részvételre hívnak mindenkit.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média