Civil világ

2020. augusztus 11.

Elmarad a Lecsófőző Vigasság, és a városi tanévnyitó is

Az Operatív Törzs iránymutatásait követően úgy döntöttek az illetékesek, hogy nem rendezik meg idén a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Székesfehérvár polgármesterének közleményéből az is kiderül: a városi és a felsőoktatási tanévnyitót sem tartják meg ebben az esztendőben. Zárt kapus lesz a Gyulai István Memorial atlétikai verseny is.

2020. augusztus 3.

„Áramlás” - közösségi teniszprogram

A közösségi tenisz fejlesztését szolgáló program indult Székesfehérváron. A program keretében iskolai sportszerek beszerzése, szakirányú képzések és közösségi programok szervezése valósul meg a megyeszékhely tíz iskolájában – emellett közösségi célú teniszpályák épülnek Maroshegyen, az Alba Regia Helyi Akciócsoport támogatásával.

2020. július 31.

Augusztusi véradó napok a megyében

A Magyar Vöröskereszt augusztusban is véradásra várja az önkénteseket. A kezdeményezéshez több Fejér megyei településen és helyszínen lehet csatlakozni: 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtteket várnak.

2020. július 30.

A cigánycsuk nyerte a 2021 év madara szavazást

Július 27-ig lehetett szavazni a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület honlapján a 2021-es év madarára. Mintegy tízezren szavaztak – a legtöbb voksot a cigánycsuk kapta.

2020. július 29.

Tisztelet és megbecsülés – díjakkal kapcsolatban várják a fehérváriak javaslatait

Négy városi díj adományozására várják a székesfehérváriak javaslatait. A zenei munkásságával, a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely megőrzésével, karitatív vagy gazdasági téren végzett tevékenységével kitűnő személyekre, illetve közösségekre lehet javaslatot tenni augusztus 17-ig.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média