Civil világ

2021. január 15.

Segíts rajtuk!

Beköszöntöttek az igazi téli hidegek, mellyel nagy veszélynek vannak kitéve a körülöttünk élő állatok. A kóbor kutyák és cicák a hidegben könnyen halálra fagyhatnak, a madarak pedig nehezen találnak élelmet. De egy kis odafigyeléssel sokat segíthetünk nekik!

2021. január 14.

Önkéntesek jelentkezését várják

Március végén kezdődik a magyar-szlovén társrendezésű, 2021. évi U21-es labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar válogatott házigazdaként az A-csoportban a március 24-i nyitó mérkőzésen a németeket fogadja a MOL Aréna Sóstón.

2020. december 23.

„Hatalmas eredmény, hogy ennyi rászoruló gyerek kaphatott karácsonyi meglepetést”

Összesen 34.170 cipősdoboz ajándékot, mintegy 100 millió forint értéket, gyűjtött össze idén a jótékonysági programot 17. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. A legnépszerűbb karácsonyi adakozási formát, a Cipősdoboz Akciót ebben az évben számos, előre nem tervezhető nehézség ellenére is sikerült megvalósítani.

2020. december 17.

Tündéri segítség

Borján Márta: Bella, a tündéri segítség című mesekönyvét kapták ajándékba a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodájába járó gyerekek. A kiadványt a héten minden székesfehérvári óvodai csoportba eljuttatja a Szegényeket Támogató Alapítvány.

2020. december 14.

„Minden segítség számít”

Csengőszó-díjban részesült 2020-ban az Adni Jó Kupa Baráti Kör Székesfehérváron. A Szegényeket Támogató Alapítvány elismerését az a szervezet, személy, baráti társaság kapja, aki az adott évben a legtöbbet tette az alapítvány tagcsaládjaiért.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média