Civil világ

2020. szeptember 24.

Kenyereket vizsgált a Nébih

Teljes kiőrlésű és Graham-lisztből készült péktermékeket ellenőriztek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A vizsgálatok eredményeként 11 esetben kellett hatósági eljárást indítani.

2020. szeptember 23.

Vakvezető kutyákkal a mindennapokban

A Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete alkotói pályázatot hirdet a székesfehérvári általános iskolás gyermekek részére. A diákok alkotásaikon a vakvezető kutya és gazdája kapcsolatát mutathatják be.

2020. szeptember 22.

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Honvédfesztivált

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Honvédfesztivált a pákozd-pátka-sukorói csata emlékére. A programok között szerepel országos honvédelmi járőrverseny, csatatéri sokadalom és megemlékezés is.

2020. szeptember 9.

„Magyarország Leghosszabb Zoknikígyója”

Ezzel a címmel indít mától egy új projektet a Használd újra, Fehérvár!, a Zokni Csereprogram és a Zöld Ipar Magazin. A környezettudatos gondolkodás jegyében a páratlan, lyukas, már nem viselt, szakadt, foszlott zoknikat a megjelölt gyűjtőpontokon veszik át október 8-ig, majd miután elkészül az ország leghosszabb kígyózoknija a Belvárosban, a kígyó elemeit a Magyarországi Zokni Csereprogram feldolgozza és újrahasznosítja majd.

2020. szeptember 3.

Újrainduló egészségnapok - csak regisztrációval

Ősztől – a járványügyi szabályok betartása mellett – újraindulnak a városrészi szűrőnapok és prevenciós programok. Szeptember 5-én Öreghegyen, szeptember 12-én pedig Feketehegy-Szárazréten várják a lakosokat. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média