Civil világ

2020. július 29.

Kézműves táborok a Rác utcában

Javában tart a táborszezon a Fehérvári Kézművesek Egyesületénél – már zajlanak a felnőtteknek rendezett alkotóhetek a Rác utcai Kézművesek Házában. A táborokban a szövés, fonás számos fajtájával, nemezeléssel és fafaragással ismerkedhetnek meg a résztvevők.

2020. július 20.

Civil Nap szeptemberben - augusztus 17-ig várják a szervezetek jelentkezését

Szeptember 12-én rendezik meg idén Székesfehérváron a Civil Napot. A szervezetek számára jó bemutatkozási, kapcsolatteremtési lehetőséget nyújtó rendezvényre a város önkormányzata augusztus 17-ig várja a civil szervezetek jelentkezését.

2020. július 16.

Vedd fel a harcot!

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján pár héten belül megjelenik a parlagfű virágpora a pollencsapdákban. A földtulajdonosoknak is érdemes figyelniük, hiszen tavaly változott a törvényi szabályozás: már a teljes szezonban kötelező a parlagfűvirág-bimbó kialakulásának megakadályozása.

2020. július 15.

Zöldterület-gondozással segítik a rászorulókat

Új szolgáltatással bővíti karitatív tevékenységét az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Egyesület. A szervezet a szociálisan rászoruló hatvanöt év felettieket támogatja a házaik előtti zöldterületek gondozásával Székesfehérváron.

2020. július 14.

Irány a Hold!

A Moon Bike kihívás lényege: biciklivel eljutni a Holdra, azaz megtenni 384 400 kilométert, amely a Föld és a Hold közötti távolság nagysága. A tekerés szerelmeseinek nincs más dolguk, mint tekerni és bármilyen kerékpáros applikációt letöltve a megtett távot kép formájában, üzenetben vagy bejegyzésként elküldeni a MoonBike2020 facebook oldalára.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média