Civil világ

2021. március 31.

Aki teheti, adjon vért!

A négynapos ünnepi hosszú hétvége mindig nagy kihívást jelent a vérkészítmények gyűjtése szempontjából. Az Országos Vérellátó Szolgálat kéri, hogy aki csak teheti, menjen el vért adni. Különösen nagy szükség van a bizonyítottan COVID-gyógyultakra, akik plazmaadással segíthetik a koronavírusos betegek hatékonyabb gyógyítását.

2021. március 30.

Szakmák találkozása

A kézzel készült gyermekjátékokkal kapcsolatban szervez érdekes kiállítást és konferenciát a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A Szakmák találkozása című eseményt március 27-ről április 10-re halasztották, a járványügyi helyzet függvényében személyesen vagy online tartják meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

2021. március 30.

Sikeres nők – sikeres közösség

Szabadtéri kiállítás nyílt a Fehérvári Civil Központ előtti téren. A tablókon a maguk területén sikeres nőket mutatnak be a járókelőknek, arra ösztönözve minden hölgyet, hogy az önmegvalósítás útjára lépve fejlesszék életútjukat, érjék el céljaikat.

2021. március 26.

„Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!” - szombaton lesz a Föld órája

Szombat estére hirdették meg a fenntartható életmódért elindított Föld órája akciót, amihez Székesfehérvár a Fő utca díszkivilágításának kikapcsolásával csatlakozik. A kampányban bárki részt vehet a háztartások fényeinek és elektronikus eszközeinek lekapcsolásával szombaton este fél 9 és fél 10 között.

2021. március 26.

Elrajtolt az Önkéntesség Magyarországi Éve

A csütörtöki, Székesfehérvár önkormányzata által támogatott online nyitóeseménnyel hivatalosan is elkezdődött az Önkéntesség Magyarországi Éve. A nagyszabású rendezvénysorozatot 11 civil szervezet kezdeményezésére rendezik meg.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média