Civil világ

2021. május 10.

„Értetek táncolunk, nektek énekelünk!”

A Vox Mirabilis Kamarakórus is eljárta táncát a Jerusalema Dance Challenge kihívás keretében, hogy ezzel is örömöt vigyen mindenkinek. A kórus örömtáncát megnézhetik cikkünkben.

2021. május 7.

„Megtartják” az időpont-foglalásos rendszert a fehérvári állatotthonok

A jövőben is csak előzetes bejelentkezéssel fogadják a látogatókat a székesfehérvári, illetve a városhoz kötődő állatotthonokban. A HEROSZ Állatotthonban, az ASKA menhelyen és a FEMA Egyesületnél is úgy érzik, tervezhetőbb így a gondozói munka, a lehetséges örökbefogadók pedig átgondolt szándékkal és nem hirtelen ötlettől vezérelve döntenek az örökbefogadás mellett.

2021. május 3.

Június 20-ig lehet pályázni a Deák Dénes Ösztöndíjra

A székesfehérvári Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma pályázatot hirdet művészettörténész, várostörténész, illetve e tudományterületek doktori iskoláinak hallgatói részére kutatási tevékenységük támogatására. Pályázni részletes kutatási terv benyújtásával lehet, június 20-ig.

2021. április 30.

Jó helyre megy…

Bizonyára mindenki környezetében működik olyan civil szervezet, amely egy számára kedves vagy fontosnak ítélt társadalmi ügy érdekében tevékenykedik. Ezeknek a civil szervezeteknek minden felajánlott adóforint számít, különösen a járványhelyzet idején.

2021. április 29.

Könyvadományt kapott a SZETA

Nagyértékű könyvadományt adott át Deák Lajosné önkormányzati képviselő a Szegényeket Támogató Alapítványnak a Fehérvári Civil Központban. A kiskamaszoknak szóló, színes és hasznos olvasnivalót a SZETA tagcsaládjainak gyermekei kapják majd.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média