Cselekvő Fehérvár

2021. június 30.

Ki tud tenni a környezetért? Ti és mi!

A zacskómentes világnap apropóján környezetvédelmi előadást szervez a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program. A július 7-én, szerdán 15 órakor kezdődő programon Kecskés Tímea, a Zöldellő Sárrét Egyesület környezetvédelmi aktivistája beszél majd az Öreghegyi Közösségi Házban.

2021. június 28.

Gyerekegyetem Fehérváron

A Titkok Háza és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara közös szervezésében idén először rendeznek Gyerekegyetemet Székesfehérváron. A fiatalok két turnusban ismerkedhetnek egyebek mellett a robotika, a kísérleti fizika, a virtuális valóság és a drónok világával.

2021. június 28.

Sportos vasárnap volt Palotavárosban

Nyárindító programra várták vasárnap a Palotavárosban élőket vasárnap a Csapó utcai játszótéren. A „Sportolj Palotaváros!” elnevezésű egész napos esemény a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében valósult meg.

2021. június 23.

Szent István szarkofág

A fehérváriak számára jó néhány dolog teljesen egyértelmű, egy komoly történelmi múltú város lakójaként. De vajon tudjuk-e pontosan, hogy az a sok történelmi érték, ami nap mint nap körülvesz minket, mit is üzen, milyen emlékeket őriz valójában?

2021. június 18.

Rác utca

Lakótelepi házak tövében bújik meg a város közepén az Europa Nostra-díjas Rác utca. Amely természetesen nem maradhat ki egy fehérvári építészeti emlékeket bemutató sorozatból...

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média