Ékes Fehérvár

2021. január 19.

Új udvari játékok a Napsugár óvodában

Új, biztonságos udvari játszóeszközöket vehetnek birtokba a Napsugár Óvodába járó gyerekek. A TOP-os forrásból megvalósult fejlesztésnek köszönhetően modern rugós játékokon, kötélhídon, kombinált mászókán, lap-, fészek- és mérleghintákon játszhatnak az ovisok.

2021. január 6.

Ezen a héten még maradnak az ünnepi díszek

Vasárnapig gyönyörködhetünk a belváros ünnepi díszeiben. A rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel idén nem Vízkeresztkor kezdik el az adventi és karácsonyi díszek bontását, hanem csak a jövő héten.

2020. december 21.

Megemelte a Kormány a Kodály iskola felújítására szánt összeget

A Kormány megemelte a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola felújítására szánt összeget 891 millió forintra. Így teljes egészében megvalósulhat a székesfehérvári iskola felújítása.

2020. december 16.

Adventi naptárrá változtak a kisfaludi ablakok

Immár ötödik éve, hogy Kisfaludon adventi naptárrá változnak a házak ablakai. A közösségi kezdeményezésbe évről-évre egyre többen kapcsolódnak be.

2020. november 26.

Új erdősávok a városban

Több mint kilenc hektár új erdőt telepít Székesfehérváron az elkövetkezendő héten a Városgondnokság és a VADEX. Így a most ültetendő, többnyire tölgy és szil összetételű területekkel összesen tizenkét hektár új erdővel gazdagodik Székesfehérvár közössége.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média