Ékes Fehérvár

2020. augusztus 12.

Ki kell vágni az egyik fát a Bartók Béla téren

A Bartók Béla tér és közvetlen környezetének felújítása egy többéves és több részből álló fejlesztés, melynek jelenleg a második ütemén dolgoznak. A teljes beruházással egy olyan, legalább 400 fő befogadására alkalmas közterületet és közösségi teret alakítanak ki, amely lehetővé teszi a város kulturális, közösségi arculatának a megújítását.

2020. augusztus 11.

Augusztus végére elkészül a Balatoni úti felüljáró

A munka az előzetesen meghatározott ütemterv szerint halad, így nincs műszaki akadálya a tervezett augusztus végi befejezésnek. Vagyis szeptemberre már ismét használhatják a közlekedők a Balatoni úti felüljárót.

2020. augusztus 4.

Esti fáklyás városnézések és Királytúra augusztusban

Az augusztusi péntek estéken fáklyás városnézésre várják az érdeklődőket. A 21 órakor induló sétákon Székesfehérvár történelmét, titkait ismerhetik meg a résztvevők. Szent István ünnepéhez kapcsolódva augusztus 22-én pedig Királytúra is lesz.

2020. július 17.

Felújítják három fehérvári iskola udvarát

A KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program – Együtt Székesfehérvárért! elnevezésű kezdeményezés 2013 óta létezik. Célja, hogy a vállalati szféra és az önkormányzat összefogásában olyan megoldásra váró feladatok valósuljanak meg, melyek maradandó értéket teremtenek a helyi közösség számára.

2020. július 13.

Teljes útzár a Balatoni úti felüljárón

Várhatóan augusztus 27-ig a Balatoni út Horvát István és Borszéki utca közötti szakasza teljes szélességben lezárásra került. A szakemberek többféle terelőútvonalat dolgoztak ki, amelyeket a gépjárművel érkezők, az útszakaszon közlekedő helyi és helyközi autóbuszok, illetve a gyalogosok és kerékpárosok tudnak használni.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média