Ékes Fehérvár

2020. november 10.

Már a Városház téren van Fehérvár idei karácsonyfája

Öreghegyről indult útnak kedden reggel az a mintegy nyolc méter magas ezüstfenyő, amely a város karácsonyfája lesz idén. A fát advent kezdetére díszítik fel.

2020. október 1.

Virágos Székesfehérvár

Több mint egy évtizede hirdetik meg minden évben a növényültetési pályázatot Székesfehérváron. A 2021-ban kiosztásra kerülő növényekre október 2-ig lehet pályázni.

2020. szeptember 30.

Lehetőségek az egyházi ingatlanok felújítására

„Egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások támogatása” címen írt ki felhívást a kormány az egyházi ingatlanok védelmére, felújítására, bővítésére. A lehetőség a Székesfehérvári Egyházmegyét is érinti.

2020. szeptember 29.

Árpád-ház Program - kezdődik a volt Köztársaság Mozi átépítése

Eredményesen zárult le a kőtár, Árpád-ház kutatóintézet és ideiglenes látogatóközpont kialakítására kiírt közbeszerzési eljárás, ezzel megkezdődhet a 3,5 milliárd forintos nagyberuházás. Ezzel az egykori királyi bazilika kövei méltó elhelyezést kapnak, valamint a volt Köztársaság mozi épületét is sikerül megmenteni és kulturális-tudományos célokra felújítani.

2020. szeptember 28.

Sétaút a Szent Családdal

„Családi sétaút” címmel szervez ingyenes városnéző túrát a Tourinform Iroda október 10-én, szombaton. A Szent István és családja életútját bemutató programra még vannak szabad férőhelyek, regisztrálni az iroda honlapján kell.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média