Fehérvári Polgár

2020. október 26.

Korlátozások a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban

A Mártírok útja csapadékcsatorna-építési munkálatai miatt előreláthatólag november 4-ig korlátozások lesznek a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban. A sávmegszűnések és korlátozások miatt a csomópontban torlódásokra kell számítani.

2020. október 21.

Hétfőtől lezárják a Gáz utca egy részét

Azonnali beavatkozást igényel a Gáz utca alatt haladó távhő főgerincvezeték nyomvonalán az útburkolatban bekövetkezett állapotromlás. Ezért október 26-tól, hétfőtől péntek délutánig lezárás lép érvénybe a javítási munkálatok miatt.

2020. február 20.

Bíró Krisztina az Év Ápolója

Kossuth Zsuzsanna, Magyarország első országos főápolónője szobránál tisztelegtek Székesfehérvár egészségügyi dolgozói a Magyar Ápolók Napján. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Romhányi auditóriumában átadták az „Év ápolója” és az „Év asszisztense” díjakat.

2018. december 11.

Köszönet a székesfehérvári háziorvosoknak

Harmadik alkalommal találkoztak adventkor a Hiemer-házban a város háziorvosai és fogorvosai, akik Székesfehérváron 58 körzetben biztosítják az alapellátást. Az összejövetel jó alkalom volt a szakmai eszmecserére, baráti hangulatú beszélgetésekre.

2016. október 1.

„A politika nálam családi indíttatás…”

A 2-es számú egyéni választókörzet képviselője, dr. Kovács Béla Sándor már az első szabad választásokon, 1990-ben sikerrel mérette meg magát a politikai színtéren: szülőfaluja önkormányzati képviselője lett. Székesfehérvárra költözése után - bár a helyi Fidesz-csoportnak tagja volt - az aktív politizálást évekre maga mögött hagyta.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média