Fehérvári Polgár

2020. február 20.

Bíró Krisztina az Év Ápolója

Kossuth Zsuzsanna, Magyarország első országos főápolónője szobránál tisztelegtek Székesfehérvár egészségügyi dolgozói a Magyar Ápolók Napján. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Romhányi auditóriumában átadták az „Év ápolója” és az „Év asszisztense” díjakat.

2018. december 11.

Köszönet a székesfehérvári háziorvosoknak

Harmadik alkalommal találkoztak adventkor a Hiemer-házban a város háziorvosai és fogorvosai, akik Székesfehérváron 58 körzetben biztosítják az alapellátást. Az összejövetel jó alkalom volt a szakmai eszmecserére, baráti hangulatú beszélgetésekre.

2016. október 1.

„A politika nálam családi indíttatás…”

A 2-es számú egyéni választókörzet képviselője, dr. Kovács Béla Sándor már az első szabad választásokon, 1990-ben sikerrel mérette meg magát a politikai színtéren: szülőfaluja önkormányzati képviselője lett. Székesfehérvárra költözése után - bár a helyi Fidesz-csoportnak tagja volt - az aktív politizálást évekre maga mögött hagyta.

2016. október 1.

„Én nagyon szeretek dolgozni, mert mindig azt csinálhattam, ami érdekelt…”

Horváth Miklósné 2010 óta a hármas számú választókörzet önkormányzati képviselője. Emellett 2011 óta a fehérvári közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője, az előző ciklusban a Gazdasági Szakbizottság elnöke, 2014-től városfejlesztési tanácsnok.

2016. október 1.

„Ez a körzet nem áll messze attól az elképzeléstől, amit a lakók szeretnének…”

Sűrűn lakott városrész a Belváros szélén - ez a székesfehérvári 4-es számú választókörzet. A körzet képviselője, Molnár Tamás szerint folyamatosak a fejlesztések: a nagyszabású beruházások mellett számos kisebb, de az itt élők számára fontos problémát sikerült már megoldani.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média