Fehérvári Polgár

2021. január 15.

Folytatódnak a munkálatok a Mártírok útján

Január 18-án, hétfőtől újra dolgoznak a Mártírok útján. A tavaly szeptemberben indult, összesen több mint 450 millió forint értékű beruházás várhatóan tavaszra készül el.

2021. január 14.

Számoljunk a hóeséssel!

Tél van. Hó is van valamennyi – és lehet még több. Szóval: ügyeljünk arra, hogy csak a téli közlekedésre felkészített, megfelelő műszaki állapotú járművel induljunk útnak! Fontos, hogy autó téli gumiabronccsal legyen felszerelve - ám a jeges, lefagyott, csúszós utak ellen az sem nyújt teljes körű biztonságot.

2021. január 4.

Hétfőtől szállítja el a Depónia a kidobott karácsonyfákat

Január 4-től, hétfőtől szállítja el a Depónia a karácsonyfákat. A szállítás rendje másként alakul majd a tömbházas és a családi házas övezetekben.

2020. december 30.

Elérhető a 2021. évi hulladéknaptár

Elkészítette a Depónia Nonprofit Kft. a 2021. évi hulladéknaptárakat. A szolgáltatást az ügyfelek a cég honlapján érhetik el településekre bontva, emellett postai úton is kézhez kapják a naptárt.

2020. december 29.

Mikor lesznek nyitva a fehérvári piacok az év utolsó napjaiban?

Az óév utolsó napjaiban is vásárolhatunk Székesfehérvár piacain: a Jancsárkertben szerdán termelői piac és kézművesvásár várja a vásárlókat, a Városi Piac pedig az év utolsó napján is nyitva lesz délelőtt.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média