Fehérvári Polgár

2021. július 23.

Döntöttek a fehérváriak: marad a régi menetrend

Az elmúlt napokban szavazhattak a fehérváriak arról, maradjon-e a múlt héten bevezetett új menetrend, vagy térjen vissza a korábbi. A szavazatok döntő többsége a régi menetrendet támogatja, ezért augusztus 1-jétől visszaállítják azt. Székesfehérvár polgármestere az alábbi közleményt tette közzé ezzel kapcsolatban közösségi oldalán.

2021. július 20.

Nem várnak tovább: már lehet szavazni az új menetrendről

Nem várják meg a tesztüzem végét, mától már lehet szavazni az új székesfehérvári buszmenetrendről - adta hírül közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. A fehérváriak péntek reggelig voksolhatnak arról, hogy a régi, vagy az új menetrendet támogatják-e.

2021. július 9.

Megérkeztek a közösségi elektromos rollerhálózat első járművei

A közösségi elektromos rollerhálózat első járművei megérkeztek Székesfehérvárra. Városszerte több mint ötven gyűjtőponton lehet felvenni, illetve leparkolni a rollereket, melyek használatához telefonos applikáció szükséges.

2021. július 8.

Megújul az István Király Iskola udvara, és zajlik a parkolóépítés is

A következő tanévnyitón már felújított belső udvar fogadja a harmincöt éves jubileumát ünneplő István Király Általános Iskola tanulóit. A képviselői keretből elindult beruházás mellett zajlik az intézmény mellett a parkolók építése, huszonkét új kialakítású, valamint két „kiss & go” hellyel, amelyek harmincötmillió forintból valósulnak meg.

2021. július 7.

Harmadfokú hőségriasztás pénteken éjfélig

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos szerdán 00.00 órától pénteken éjfélig. Székesfehérváron megszervezték a vízosztást, valamint a közterületi tűzcsapok megnyitását és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben, de működik két párakapu, este pedig locsolják a főközlekedési útvonalakat és a lakótelepi utakat.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média