Fehérvári Polgár

2021. április 16.

Virágos Székesfehérvár – a napokban kapnak e-mailt az időpontfoglaláshoz a pályázók

Mintegy kétszázezer tő növényt oszt ki a Városgondnokság jövő héttől a Virágos Székesfehérvár program keretében pályázóknak. A növények és a komposztkeretek átvételéhez időpontot kell foglalni, erről minden pályázó a megadott e-mail címén kap értesítést a napokban.

2021. április 13.

Lezárások lesznek jövő héten a Szilvamagnál

Az útburkolat végleges helyreállítását végzik a Szilvamag utcában április 19-e, hétfő és 22-e, csütörtök között. A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a 40-es és a 41-es buszok útvonalát és megállóhelyeit is.

2021. március 30.

Az óvintézkedések betartásával látogathatóak a nagyheti események a Szent Imre-templomban

A járványügyi helyzethez és az aktuális rendelkezésekhez igazítják a Székesfehérvári Egyházmegye programjait a Nagyhéten. Pénteken elmarad a város közös keresztútja, azonban az egyéb liturgikus események a Szent Imre-templomban látogathatóak a szabályok betartásával.

2021. március 25.

Égetni tilos!

Idén eddig már több mint száztíz alkalommal riasztották vegetációs tűz miatt a tűzoltókat Fejér megyében. A szabadtéri tűz kialakulásának különösen kedvez a kora tavaszi időszak, hiszen a még száraz növényi részek könnyen lángra kapnak, szeles idő esetén pedig a legkisebb tűz is gyorsan tovább terjedhet.

2021. március 17.

Új városkártya-rendszer indul tavsszal a Székesfehérvár APP-on keresztül

Kedvezményes vásárlást tesz lehetővé az új városkártya-hálózat, ami a város mobil applikációja, a Székesfehérvár App segítségével indul el tavasszal. Az új rendszer a korábbi Ősfehérvár kártyához hasonló lesz, és a járvány miatt nehéz helyzetbe került kereskedelmi és szolgáltató szektor újraindítását célozza azzal, hogy helyi termékek vásárlására és helyi szolgáltatások igénybevételére ösztönzi a lakosságot.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média