Fehérvári Polgár

2021. április 30.

Anyák napja alkalmából látogathatók az idősotthonokban élők

Anyák napjára tekintettel lehetővé teszik a látogatást a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény idősotthonaiban Székesfehérváron. Pénteken, szombaton és vasárnap a családtagok előre egyeztetett időpontban találkozhatnak szeretteikkel az intézményekben kialakított látogatópontokon.

2021. április 28.

Új autóbusz-menetrend: péntekig lehet véleményezni

A lakossági véleményeket is várják a megújuló autóbusz-menetrend tervezetéhez Székesfehérváron. Még bő egy napunk van javaslatot tenni: az önkormányzat április 30-ig, péntekig várja az észrevételeket a várhatóan július elején életbe lépő menetrenddel kapcsolatban.

2021. április 28.

Parancsnoki szemle a Szent György Kórházban

Vokla János ezredes, a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka tett látogatást a székesfehérvári Szent György Egyetemi Oktatókórházban egészségügyi szolgálatot végző katonáknál.

2021. április 16.

Virágos Székesfehérvár – a napokban kapnak e-mailt az időpontfoglaláshoz a pályázók

Mintegy kétszázezer tő növényt oszt ki a Városgondnokság jövő héttől a Virágos Székesfehérvár program keretében pályázóknak. A növények és a komposztkeretek átvételéhez időpontot kell foglalni, erről minden pályázó a megadott e-mail címén kap értesítést a napokban.

2021. április 13.

Lezárások lesznek jövő héten a Szilvamagnál

Az útburkolat végleges helyreállítását végzik a Szilvamag utcában április 19-e, hétfő és 22-e, csütörtök között. A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a 40-es és a 41-es buszok útvonalát és megállóhelyeit is.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média