Fehérvári Polgár

2016. október 1.

„Én nagyon szeretek dolgozni, mert mindig azt csinálhattam, ami érdekelt…”

Horváth Miklósné 2010 óta a hármas számú választókörzet önkormányzati képviselője. Emellett 2011 óta a fehérvári közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője, az előző ciklusban a Gazdasági Szakbizottság elnöke, 2014-től városfejlesztési tanácsnok.

2016. október 1.

„Ez a körzet nem áll messze attól az elképzeléstől, amit a lakók szeretnének…”

Sűrűn lakott városrész a Belváros szélén - ez a székesfehérvári 4-es számú választókörzet. A körzet képviselője, Molnár Tamás szerint folyamatosak a fejlesztések: a nagyszabású beruházások mellett számos kisebb, de az itt élők számára fontos problémát sikerült már megoldani.

2016. október 1.

„Eléggé egzakt a politikai véleményem…”

Mészáros Attila Székesfehérvár kiemelt projektekért és ifjúsági ügyekért felelős alpolgármestere, Tóváros, Alsóváros és az Őrhalmi Szőlők képviselője. Az önkormányzat munkájában 2010 óta vesz részt - politikai érdeklődése azonban valamivel régebbi.

2016. október 1.

„A szüleim és a nagyszüleim arra tanítottak: minden nap tegyünk valami hasznosat…”

Maroshegy területét és lakói számát tekintve is az egyik legnagyobb székesfehérvári választókörzet. Képviselője, Brájer Éva alpolgármester maga is Maroshegyen él, mivel – mint mondja – itt találta meg gyerekkora szünidejének vidéki hangulatát, a városi viszonylatban csendes, jó környezetet, a jó közösséget.

2016. október 1.

„Minden nap küzdeni kell az emberek bizalmáért…”

Farkas László huszonötödik éve képviseli Palotaváros lakóit a székesfehérvári közgyűlésben. Mint mondja: minden választás alkalmával meglepődött azon, hogy a választók újra és újra megtisztelték bizalmukkal - azzal együtt, hogy a hosszú évek alatt mindent megtett a körzetért. Ugyanis maximalista, így számára ez a természetes.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média