Fehérvári Polgár

2021. május 12.

Drónokkal is irtanák a szúnyogokat Székesfehérváron

Tavaly július óta több lépcsőben tárgyalt már az Európai Unió és a WHO által támogatott és bevizsgált biológiai szúnyogirtó szert gyártó vállalat, a Lokímica Laboratories képviselőivel Székesfehérvár Önkormányzata. A találkozók alkalmával a város természet- és környezetvédelmi szakemberei megismerhették a cég által kifejlesztett védekező technológiát, sőt további képzési együttműködésekről is szó esett.

2021. május 11.

Közel hárommillió forintból fejleszthet a Kríziskezelő Központ

Eszközbeszerzésre, épületfelújításra és működési költségekre nyert közel hárommillió forintot a székesfehérvári Kríziskezelő Központ a Hajléktalanokért Közalapítvány pályázatán. Jelenleg a szerződéskötés folyamata zajlik, ezt követően utalja az alapítvány az összeget a Központnak, majd kezdődhetnek a beszerzések.

2021. május 7.

Nyiss Fehérvárra!

Megújult Tourinform irodával várja, és egy olyan kedvezménykártyával segíti a város a turizmus fellendülését, amely több mint húsz fehérvári program, látnivaló és élmény ingyenes vagy kedvezményes igénybe vételének lehetőségét biztosítja. A Tourinform irodában új szolgáltatásokkal is találkozhatnak a turisták: például telefontöltő ponttal, gyereksarokkal és csomagmegőrző szekrénnyel.

2021. május 6.

Irány a tér!

Kültéri és beltéri prezentációt segítő technikai eszközök színesítik ezentúl a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. szolgáltatási palettáját. Az infrastrukturális fejlesztést egy 11 millió forintos vissza nem térítendő Európai Uniós forrásból valósította meg az intézmény.

2021. május 3.

Két hét múlva újra lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média