Fehérvári Polgár

2021. május 25.

Elismerések a honvédelem napján

Ünnepi állománygyűlést tartott a Honvédelem Napja alkalmából az MH 43 Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred. Az székesfehérvári Alba Regia laktanyában zajlott ünnepségen közel negyven fő vehetett át elismerést Vokla János ezredestől, az alakulat parancsnokától.

2021. május 21.

Jövő héten keddtől ismét fizetős lesz a parkolás Fehérváron is

A kormány döntése értelmében május 25-től, jövő héten keddtől ismét fizetős lesz a közterületi parkolás. A székesfehérvári rendre vonatkozóan dr. Cser-Palkovics András polgármester tett közzé tájékoztatót közösségi oldalán.

2021. május 19.

Változnak a háziorvosi rendelések

Jogszabályváltozás miatt változik azon háziorvosok, házi gyermekorvosok és fogorvosok rendelési ideje, akik az önkormányzattal feladatellátási szerződést kötve, területi ellátási kötelezettséggel végzik munkájukat. A változás elsősorban a betegellátásra és a prevencióra, tanácsadásra fordítandó órák arányát érinti.

2021. május 17.

Csütörtöktől új fordulóval folytatódik a Fehérvár Hero

Még néhány nap, és elindul a Fehérvár Hero tavaszi fordulója. „Az Év Applikációja” különdíjat nyert alkalmazást idén továbbfejlesztették: újdonságok és módosított ponthatárok várják a napi feladatokat teljesíteni kívánó játékosokat.

2021. május 12.

Drónokkal is irtanák a szúnyogokat Székesfehérváron

Tavaly július óta több lépcsőben tárgyalt már az Európai Unió és a WHO által támogatott és bevizsgált biológiai szúnyogirtó szert gyártó vállalat, a Lokímica Laboratories képviselőivel Székesfehérvár Önkormányzata. A találkozók alkalmával a város természet- és környezetvédelmi szakemberei megismerhették a cég által kifejlesztett védekező technológiát, sőt további képzési együttműködésekről is szó esett.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média