Gazdaság

2021. február 23.

Újabb elemekkel bővült a város gazdasági mentőcsomagja

Székesfehérváron újabb két elemmel bővül az a gazdasági mentőcsomag, melyet a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott vállalkozások és munkavállalók támogatására indítottak: ezúttal az előadóművészeknek és az utazási irodáknak segít a város. A részletekről dr. Cser-Palkovics András polgármester számolt be közösségi oldalán.

2021. február 22.

Megújul az Alba Plaza

Megkezdődik az Alba Plaza korszerűsítésének és bővítésének előkészítése, amelynek köszönhetően a bevásárlóközpont kívül és belül is jelentősen megújul. A teljes körű felújítás keretében a mostani tetőparkoló helyére egy újabb kereskedelmi szint épül - ezzel csaknem megduplázódik a pláza alapterülete.

2021. február 22.

Busz, vonat, repülő

A börgöndi repülőtér fejlesztésének irányairól, új elektromos buszok beszerzésének támogatásáról és egy, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karához kapcsolódó technológiai kutatóközpont kialakításáról is tárgyalt dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel dr. Cser-Palkovics András polgármester és Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője.

2021. február 9.

Kibővített gazdasági mentőcsomaggal segíti a bajba jutott vállalkozásokat a város önkormányzata

Nyilvánosságra hozta Székesfehérvár polgármestere azt az immár kibővített, részletes támogatási csomagot, mellyel a járvány miatt különösen nehéz helyzetbe került szektorokat segíti az önkormányzat. Dr. Cser-Palkovics András polgármester hétfő délutáni tájékoztatójának összefoglalóját az alábbiakban olvashatják.

2021. február 3.

Közeledik a KATA bevallás határideje

A katásoknak február 25-éig kell elküldeniük a 20KATA nyomtatványt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. A bevételi nyilatkozat tavaly óta az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással is elkészíthető, így egyszerűbb, gyorsabb a kitöltés.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média