Gazdaság

2020. október 26.

Áramszünet lesz Székesfehérvár több utcájában

Az E.ON tájékoztatása szerint október 28-án és 29-én, szerdán és csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz. A szolgáltató minőséget javító karbantartási munkákat végez ebben az időszakban, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan.

2020. október 21.

Évente 18 ezer forintot dobunk ki a szemetesbe

Évente több mint 600 millió adag élelmiszert pazarolunk el a háztartásainkban Magyarországon: ez a mennyiség több mint félmillió ember teljes körű éves élelmezését fedezné. A veszteség pénzben kifejezett értéke pedig több mint 170 milliárd forint, vagyis fejenként 18 ezer forint.

2020. október 13.

Negyvenezer dolláros alapítványi támogatás az Alba Innovárnak

Negyvenezer dollárral segíti az Alba Innovár Digitális Élmény- és Oktatási Központ működését a Howmet Aerospace Alapítvány. A támogatást új szakkörökre, pályaorientációs tanácsadásra és a tanárok digitális képzésére használják fel.

2020. október 9.

Duális képzési együttműködést kötött az Óbudai Egyetem és az Echo Zrt.

Az elméleti és a gyakorlati oktatást ötvöző duális felsőoktatási képzésről kötött együttműködési megállapodást az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a székesfehérvári Echo Network Koordinációs, Beruházó és Finanszírozó Zrt. A felsőoktatási intézmény és a gazdasági szervezet képviselői a Titkok Házában írták alá a dokumentumot.

2020. október 6.

Miből élünk? – Fehérváron is adatot gyűjt a KSH

„Miből élünk?” címmel adatgyűjtést végez a KSH december 31-ig. Az év végéig zajló interjúkon a háztartások pénzügyi helyzetéről, jövedelmi viszonyairól kérdeznek az összeírók - Székesfehérváron is.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média