Gazdaság

2021. március 19.

Kevesebb a magyar termék a boltok polcain, mint pár éve

A magyar élelmiszerek kínálatával kapcsolatos friss adatokat publikált oldalán a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A felmérés alapján a Magyarországon jelenlévő 10 legnagyobb kereskedelmi lánc üzleteiben visszaesett a hazai termékek aránya.

2021. március 18.

Április 1-től minden számlát lát az adóhivatal

Április 1-től minden számlát, még a magánszemélyek részére kiállítottakat is látja az adóhivatal. Március 31-én ugyanis véget ér az elektronikus számlázásra való zökkenőmentes átállás érdekében biztosított, három hónapos időszak.

2021. március 16.

Elérhetők az szja-bevallás tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal idén is elkészíti a személyi jövedelemadó bevallási tervezeteket. A dokumentumokat március közepétől érhetik el az adózók a NAV eSZJA oldalán.

2021. március 9.

Megújuló utak Fejér megye déli részén

Indul a kivitelezés a Simontornya és Szabadbattyán közti út Sáregrest érintő szakaszán. A három és fél kilométeres, 523,8 millió forintból megújuló útszakaszt átadták a nyertes kivitelezőnek, így máris indulhat a felújítás.

2021. február 23.

Újabb elemekkel bővült a város gazdasági mentőcsomagja

Székesfehérváron újabb két elemmel bővül az a gazdasági mentőcsomag, melyet a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott vállalkozások és munkavállalók támogatására indítottak: ezúttal az előadóművészeknek és az utazási irodáknak segít a város. A részletekről dr. Cser-Palkovics András polgármester számolt be közösségi oldalán.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média