Gazdaság

2021. január 8.

„Legyünk együtt gyermekmentők!”

Évekkel ezelőtt indította el a Masterplast magyarországi leányvállalata a „Legyünk együtt gyermekmentők!” akciót. A kezdeményezés keretében idén hárommillió forint adományt adott át a cég vezetősége a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakmai igazgatójának.

2021. január 6.

Február 10-ig pályázhatnak a vállalkozások a Magyar Innovációs Nagydíjra

Huszonkilencedik alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot a Magyar Innovációs Szövetség az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket 2021. február 10-ig lehet benevezni.

2021. január 5.

Hogyan alakul a város iparűzési adó bevétele 2021-ben?

Az idei esztendő első munkanapján közösségi oldalán adott tájékoztatást dr. Cser-Palkovics András polgármester a város idei költségvetésének előkészítéséről, valamint az iparűzési adó alakulásáról. A tájékoztatót az alábbiakban olvashatják.

2020. december 28.

Mérséklődött az ingatlanok rohamos drágulása

Idén egyre gyorsuló ütemben mérséklődött az ingatlanok drágulása, helyenként még csökkentek is az árak - derül ki az OTP Ingatlanpont összesítéséből. Bár a drágulás lassult, ennek ellenére a székesfehérvári ingatlanok négyzetméter átlagára is átlépte idén a 400 ezer forintos határt.

2020. december 18.

Internetes csalók: ezúttal a Posta nevében „halásznak”

Megtévesztő, a Magyar Posta arculati elemeit használó, veszélyes e-mail terjed – erről érkezett több bejelentés a Magyar Postához. A hamis elektronikus levélben csomag átvételéhez kérik a szállítási díj kifizetését. A levélben látható „Fizessen online” feliratú linkre kattintva azonban adathalász weboldalra kerül a címzett, az itt megadott adatok pedig csalók birtokába jutnak.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média