Generációk

2021. március 19.

Rendkívüli szünet lesz hétfőtől a bölcsődékben

Rendkívüli szünetet rendelt el Székesfehérvár polgármestere az önkormányzati fenntartású bölcsődékben március 22-től, hétfőtől április 7-ig, a járvány terjedése és a dolgozók egészségének védelme miatt. Kérésre minden intézményben megoldják az ügyeletet, ugyanakkor határozottan kérik a szülőket, hogy csak akkor vegyék ezt igénybe, ha nincs más megoldás.

2021. március 19.

„Szerezz PhD-fokozatot a Corvinuson!”

A doktori fokozat megszerzése előtt állók számára hirdet online nyílt napot a Budapesti Corvinus Egyetem. Április 13-án, kedden 14 órától azokat várják a képernyők elé, akik a gazdaság- és társadalomtudományi egyetem PhD-képzései iránt érdeklődnek.

2021. március 11.

Fejlesztések a Corvinuson

Újabb fejlesztések történtek és történnek a Corvinus Egyetem székesfehérvári campusán. Bővült az ingyenes parkolóhelyek száma, és a tervek szerint 2021-ben felépül egy többfunkciós tárolóépület is.

2021. március 5.

Így vigyázhatunk idős szeretteinkre a járvány idején

Világszerte megjelentek a koronavírus-járványt kihasználó csalók, akik minden lehetőséget megragadnak és leginkább az idős, egyedül élő emberekre fókuszálnak. Leginkább úgy óvhatjuk meg ezektől a csalóktól idős szeretteinket, hozzátartozóinkat, ha elbeszélgetünk velük a veszélyekről, és felhívjuk figyelmüket az óvatosságra.

2021. március 3.

Kadétképzés, honvédelmi ismeretek

A Székesfehérvári Árpád Technikummal együttműködve szerveznek képzést az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred vezénylő zászlósai. A program során az intézmény kilenc és tizedikes tanulói részére tartanak oktatást honvédelmi ismeretekből.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média