Generációk

2021. január 4.

Felvételi 2021

A szeptemberben induló osztatlan, alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2021. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A részletes szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.

2020. december 22.

Kapcsolattartás a szociális intézményekben: személyes látogatásra is van lehetőség

A járványügyi veszélyhelyzetben a testi és a lelki egészség védelmére is hangsúlyt helyeznek a város szociális intézményeiben. Az audiovizuális kapcsolattartási módokon kívül – kizárólag a közelgő ünnepekre való tekintettel – lehetőség van a személyes látogatásokra is: jól fertőtleníthető és szellőztethető látogatópontokon találkozhatnak a rokonok és az ismerősök az ellátottakkal, a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény minden egységében.

2020. december 22.

Educatio 2021 – a virtuális térben rendezik meg a felsőoktatási expót

Új helyszínt és időpontot kapott a felsőoktatás iránt érdeklődő diákok éves nagyeseménye, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. 2021. január 21-23. között az online térben, egy úttörőnek számító virtuális expo keretében rendezik meg a kiállítást.

2020. december 16.

Így választanak szakmát a nyolcadikasok

A nyolcadik osztályos tanulók túlnyomó többsége foglalkozott már a továbbtanulás kérdéseivel. Közülük a legtöbben a szülőkkel való beszélgetést választották a tájékozódásra, osztályfőnöki órán, barátokkal, ismerősökkel beszélgetett a továbbtanulásról. Sokan használja az internetet, mint pályaválasztással kapcsolatos információforrást.

2020. december 11.

Melyik bölcsőde és óvoda lesz nyitva a két ünnep között?

A két ünnep között, azaz december 28-a és 31-e között is lesz bölcsődei és óvodai ügyelet Székesfehérváron. A nyitva tartó intézmények listáját alább olvashatják.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média