Kikapcsolódás

2020. szeptember 22.

Nárcizmus és pánikbetegség

Halálos „betegség” a pánikzavar, vagy gyógyítható? Lehetnek pánikbetegek a nárcisztikusok is? És kik ők egyáltalán? A nárcizmus és a pánikzavar közötti összefüggéseket járja körbe a Barátság mozi október 21-i csajos estjén Bihari Viktória író, blogger.

2020. szeptember 16.

Harmincöt éves a Fehérvár Rugby Club

A Fehérvár Rugby Club Sportegyesület idén ünnepli fennállásának harmincötödik éves évfordulóját. A sportegyesület 1985. szeptember 15-én alakult - 1986-ban már Fehérvár Áruház SE néven indult a nem hivatalos magyar bajnokságban, 1996 óta pedig Fehérvár Rugby Club néven képviselik Székesfehérvárt már nem csak férfi, hanem női csapattal, valamint az összes utánpótlás korosztályban is.

2020. szeptember 14.

Sikeres volt a Börgöndi Repülőnap

Ejtőernyős bemutatók, repülők égen és földön, veterán autók, hagyományőrzők. Látványos, érdekes programokkal várták a Börgöndi Légiparádéra érkezőket vasárnap. A közönség biztonsága érdekében megnövelték a rendezvényterületet és idén rendhagyó módon lehetőség volt autóból is nézni a bemutatókat.

2020. szeptember 11.

Repülőnap lesz vasárnap Börgöndön

Ejtőernyős bemutatók, repülők égen és földön, veterán autók, hagyományőrzők – egyebek mellett ezekkel várják a látogatókat vasárnap a Börgöndi Légiparádén. A közönség biztonsága érdekében ezúttal nagyobb lesz a rendezvényterület és a parkoló mérete is, így idén rendhagyó módon lehetőség van gépkocsiból nézni a bemutatókat.

2020. szeptember 10.

Zene és festészet - bélyegkiállítás a VOKÉ-ban

A VOKE Vörösmarty Művelődési Házban tartja hagyományos éves kiállítását a 95 éve alakult Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör. Az érdeklődőket szeptember 16-a és 18-a között várják.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média