Kikapcsolódás

2021. április 12.

Rekortán borítású futópálya épül Maroshegyen

Újabb rekortán borítású futópálya épül Székesfehérváron. Az Országos Futópálya-építési Program keretében idén elnyert támogatással és saját forrás felhasználásával Maroshegyen, az Aradi és a Nagyszebeni utcák közötti szabad területen valósul meg a fejlesztés.

2021. március 22.

Egyénileg lesz teljesíthető idén a Tavaszköszöntő és Nyuszitúra

Továbbra is szüneteltetik a csoportos túrákat és egyéb nagylétszámú szabadidős programokat a természetjáró szervezetek a járvány miatt. A Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület hagyományos tavaszköszöntő túrája is elmarad a Velencei-hegységben, ugyanakkor ezt és még három másik túrát „instant” formában, egyénileg is lehet majd teljesíteni.

2021. február 12.

Valentin-napi meglepetés a Vörösmarty Színháztól

A Vörösmarty Színház február 14-re, a szerelmesek napjára egy olyan meglepetéssel készül, ami még a cudar időben is garantáltan felmelegít mindenkit. Váradi Eszter Sára és Keller János vasárnap délután útra kel, hogy a székesfehérváriak otthonába vigye a szerelmet.

2021. január 27.

Harminchat éves a Fehérvár Rugby Club

A jeles évfordulóra egy kiállítással emlékezik a Tarsoly Ifjúsági Egyesület. A Fehérvár Rugby Club emléktárgyaiból rendezett tárlat megnyitójára alkalmából január 28-án, csütörtökön 15 órától kerül sor a Fő utca 3. szám alatt.

2020. december 30.

Idén a tűzijáték is más lesz

A járvány miatt olyan óvintézkedések is születtek, amelyek a szilveszteri tűzijátékra vonatkoznak. Idén nem lehet közterületen tűzijátékokat használni és a szokásos szilveszteri pirotechnikai termékek sem elérhetőek.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média