Kikapcsolódás

2021. június 11.

A legenda folytatódik – 25 nap múlva Gyulai István Memorial

Július 5-én és 6-án, hétfőn és kedden Székesfehérváron rendezik meg Magyarország és a régió legrangosabb atlétikai versenyét, a World Athletics Continental Tour Gold sorozatába tartozó Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat. A világsztárokat felvonultató viadalt közönség előtt rendezik majd, mától lehet jegyet venni.

2021. június 10.

A fehérvári nyári programokról

A járványhelyzet miatt vannak még bizonytalanságok, ezzel együtt Székesfehérvár igyekszik a nyári időszakban minél több élményt adni a városban maradóknak és az ide látogatóknak. Kihasználva a jogszabályok adta lehetőségeket, számos hagyományos program visszatér majd eredeti - vagy a járványhelyzet miatti korlátozások miatt kicsit átalakult – formában. Cél az is, hogy a város segítse a kereskedőket, vendéglátósokat, szállodásokat is.

2021. június 2.

Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Fehérvárcsurgón

Ezen a hétvégén rendezik meg a 17. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély parkjában. Az idei rendezvény kiemelt témája a víz és erdőgazdálkodás ismereteinek átadása, a díszvendég országok pedig Szlovénia, Portugália és Franciaország lesznek.

2021. június 1.

Egy év kihagyás után idén újra lesz Tűzzel-vassal Fesztivál

Kizárólag szabadtéri helyszínnel, június 26-án rendezi meg a Tűzzel-vassal Fesztivált a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A Rác utca teljes hosszában és a szerb ortodox templom udvarán lesznek késesek, kovácsok, kézműves bemutatók, illetve színpadi hagyományőrző és gyermekprogramok.

2021. június 1.

TESZ-futás – tizedik alkalommal

Jubileumi, tizedik alkalommal rendezik meg a környezetvédelmi világnaphoz közeledve a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért tömegfutást. Június első vasárnapján – a tavalyi online kihívás után – újra a megszokott helyszínen és távokon futhatnak majd a nevezők a Várkörúton.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média