Kikapcsolódás

2020. december 30.

Idén a tűzijáték is más lesz

A járvány miatt olyan óvintézkedések is születtek, amelyek a szilveszteri tűzijátékra vonatkoznak. Idén nem lehet közterületen tűzijátékokat használni és a szokásos szilveszteri pirotechnikai termékek sem elérhetőek.

2020. november 27.

Fehérvári Advent – idén kicsit másként

Ezen a hétvégén kezdetét veszi az adventi időszak, ami idén világszerte más lesz, mint amit megszoktunk: bensőségesebb, családiasabb. Székesfehérváron ünnepi díszbe öltözik a belváros, és a megszokott programokat sem kell teljesen nélkülözni - bár ezek idén az online térben valósulnak meg.

2020. november 18.

Felfüggesztették túraprogramjaikat a természetjáró szervezetek

Érzékenyen érintik a járványügyi szigorítások a túrázókat, természetjárókat is. A tavaszi időszakhoz hasonlóan újra felfüggesztette minden csoportos túráját és rendezvényét a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület.

2020. november 6.

Kosármeccs: maximum 450 nézőt engedhetnek be

A november 3-i kormányrendelet korlátozó intézkedései a sportrendezvények megrendezésében is változást hoztak. Ennek tükrében adott ki hivatalos állásfoglalást szurkolói számára az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata.

2020. november 6.

Black Friday és „szalagos” székek – aktualitások a Barátságban

Idén is lesz Black Friday a város művészmozijában: a november 27-i, pénteki előadásokra kedvezményesen lehet jegyet váltani. A mozi átalakította a nézőterét a november 3-án bejelentett korlátozásoknak megfelelően: a nem használható székeket szalaggal rögzítették.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média