Kikapcsolódás

2021. július 21.

Történelem két keréken

„Kerékpározz velünk a Gorsiumba!” címmel indít három hétvégén át tartó sportos programot a Szent István Király Múzeum az Értékmentők csapatával közösen. Az első alkalomra július 24-én kerül sor. A régészeti parkba tartó túra minden alkalommal 9 órakor a MOL Aréna Sóstó – Aréna Teraszáról indul majd.

2021. július 21.

MEGnézik és KIbeszélik - svéd thrillerrel nyit a Barátságmozi filmklubja

Egy képtelen történettel indítja idei évadát a székesfehérvári Barátság mozi Meg-Ki filmklubja augusztus 4-én, szerdán este. A „Gyilkos szerepben” című svéd thriller témáját a svéd igazságszolgáltatás egyik legnagyobb baklövése és jogi káosza adja: a sorozatgyilkosságért elítélt Thomas Quick történetét Mikael Hafström vitte vászonra.

2021. július 19.

Szerdán indulnak az ingyenes nordic walking foglalkozások a Palotavárosi tavaknál

Rendszeres nordic walking program indul a Palotavárosi tavaknál: a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség instruktorai július 21-én, szerdán várják először a mozogni vágyókat. A foglalkozások az István Király Általános Iskolától indulnak, és a tavak szép, egészséges környezetében zajlanak. Botokat a szervezők biztosítanak, a részvétel ingyenes.

2021. július 15.

Szombaton újra Művészkorzó: huszárokat is láthat a közönség

Ezen a hétvégén is folytatódik a Művészkorzó. Július 17-én, szombaton 17 órakor kezdődik a program a Városház téren, majd a Zichy ligetben a Fehérvári Huszárok Egyesülete és kamarakoncert várja a közönséget.

2021. július 13.

Székesfehérvár-Veszprém Rally 2021

Hétvégén rendezik a Székesfehérvár-Veszprém Rally futamait – a rangos verseny történetében először a két város közös szervezésében. A megszokott murvás pályák mellett a fehérvári szuperspeciálra látogathatnak ki a nézők szombaton délután, illetve a versenyfutamok mellett a Mol Aréna Sóstónál a szervizparkba is várják az érdeklődőket.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média