Kikapcsolódás

2020. szeptember 14.

Sikeres volt a Börgöndi Repülőnap

Ejtőernyős bemutatók, repülők égen és földön, veterán autók, hagyományőrzők. Látványos, érdekes programokkal várták a Börgöndi Légiparádéra érkezőket vasárnap. A közönség biztonsága érdekében megnövelték a rendezvényterületet és idén rendhagyó módon lehetőség volt autóból is nézni a bemutatókat.

2020. szeptember 11.

Repülőnap lesz vasárnap Börgöndön

Ejtőernyős bemutatók, repülők égen és földön, veterán autók, hagyományőrzők – egyebek mellett ezekkel várják a látogatókat vasárnap a Börgöndi Légiparádén. A közönség biztonsága érdekében ezúttal nagyobb lesz a rendezvényterület és a parkoló mérete is, így idén rendhagyó módon lehetőség van gépkocsiból nézni a bemutatókat.

2020. szeptember 10.

Zene és festészet - bélyegkiállítás a VOKÉ-ban

A VOKE Vörösmarty Művelődési Házban tartja hagyományos éves kiállítását a 95 éve alakult Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör. Az érdeklődőket szeptember 16-a és 18-a között várják.

2020. szeptember 7.

Táncos nyílt hetek Székesfehérváron

Szeptember elején indult el a székesfehérvári Táncos Nyílt Hetek programsorozata. A táncolni, táncot tanulni vágyókat egész hónapban nyílt órákkal várják a székesfehérvári táncklubok, műhelyek, stúdiók és tánciskolák.

2020. szeptember 3.

A legrégebbi köztársaság

Akad a világon jó néhány köztársaság, amelynek alapítási dátumát pontosan ismerjük. De csak egy olyan van, amelyik azzal büszkélkedhet, hogy a legrégebbi köztársaság a világon. Mégpedig San Marino, a maga 1719 évével.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média