Kikapcsolódás

2020. július 24.

Táncok, bábok, kardok, dallamok a szombati Művészkorzón

Ha szombat, akkor újra Művészkorzó Székesfehérvár belvárosában. A hagyományosan 17 órakor kezdődő programkavalkád eheti kínálatában szerepel kardforgató bemutató, klasszikus zene és modern tánc is.

2020. július 22.

Sárközi motívumok a Fehérvári Bútorfestő Alkotóhéten

Sárközi motívumokkal díszíthetnek bútorokat azok az ügyeskezűek, akik részt vesznek ezen a héten a Felsővárosi Közösségi Ház szaktáborán. A „táborozók” fali táblát és sámlit készítenek.

2020. július 20.

Koncertek, harcászati bemutató és óriásbábok a belvárosban

A belvárosban folytatódott hétvégén a Művészkorzó programsorozata. Ezúttal a Tilinkó zenekar és a MusiColore énekegyüttes műsorát hallhatta a közönség Városház téren, és a Magyar Királyi Kardforgatók Rendjének harcművészeti bemutatóját is megnézhették az érdeklődők. A Művészkorzó az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjével zárult a Zichy ligetben.

2020. július 16.

Néptáncfesztivál – idén másként

A rendkívüli járványügyi helyzet miatt ebben az esztendőben másként, és rövidebb formában tartják meg a hagyományos nemzetközi néptáncfesztivált. Folkestekkel, koncertekkel, táncházakkal, Páva-gálával, és kertmozival várja a közönséget az Alba Regia Táncegyesület augusztus 16-19-e között a Malom utcai Táncházban.

2020. július 14.

Vissza a moziba! – premier előtti vetítések Fehérváron

A székesfehérvári Barátság mozi is csatlakozott a „Vissza a moziba!” filmfesztiválhoz, amelynek célja, hogy több néhány hónapos kényszerpihenő után premier előtti vetítésekkel csábítsa vissza a közönséget a hazai mozikba. A város művészmozija ezen a hétvégén tartja a fesztivál vetítéseit.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média