Kikapcsolódás

2020. október 30.

Halloween a Hiemer-házban

Kiket neveztek boszorkányoknak? Mit jelképez a macska és a seprű? Mindez kiderül október 30-án és 31-én a Hiemer-ház Halloween túráin, ahol a résztvevők megismerhetik Székesfehérvár rémtörténeteit, és a Hiemer-ház elfeledett lakóit.

2020. október 15.

Kézműves foglalkozások a Rác utcában

Elindult a szakkörszezon a Fehérvári Kézművesek Egyesületénél. A szervezet a kézművesség minden területén kínál csoportfoglalkozásokat. Október 17-én, szombaton 10 órától a gyerekeket várják és azokat a hölgyeket is, akik foltvarró technikával készült tárgyakkal szeretnék szépíteni otthonaikat.

2020. október 7.

Világ Gyalogló Napok: Székesfehérváron is

Magyarország számos pontján rendeznek városi és erdei túrákat októberben, a Világ Gyalogló Napok keretében. Székesfehérvár is csatlakozott a kezdeményezéshez: csütörtöktől vasárnapig több helyszínről indulnak ingyenes gyalogtúrák.

2020. október 1.

Programok a Gárdonyiban

Október elején is színes és hasznos programokat kínál a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Megemlékezéssel, kiállításokkal és könyvbemutatóval köszöntik az őszt az intézményben.

2020. szeptember 22.

Nárcizmus és pánikbetegség

Halálos „betegség” a pánikzavar, vagy gyógyítható? Lehetnek pánikbetegek a nárcisztikusok is? És kik ők egyáltalán? A nárcizmus és a pánikzavar közötti összefüggéseket járja körbe a Barátság mozi október 21-i csajos estjén Bihari Viktória író, blogger.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média