Kikapcsolódás

2021. július 13.

Megnyílt a nyári tábor a Bregyóban

2021. július 12.

Segítség a helyes futáshoz

Díjmentes szakmai tanácsadással segíti minden héten, két helyszínen is az amatőr futókat a Székesfehérvári Futók Köre. A kezdeményezés célja, hogy fokozatossággal, egyéni adottságaik és igényeik szerint tanuljanak az emberek igazán jól futni, hogy a sportolás valódi örömforrást, felfrissülést jelentsen számukra.

2021. július 8.

Közösségi programok péntektől városszerte

Péntektől kezdve egész hétvégén, és hétfőn is tartalmas, változatos programokat kínál a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program. Az érdeklődőket társasjáték klubba, jóga foglalkozásokra, óriásbáb-készítésre, kincsvadászatra, kerékpáros helyismereti kirándulásra és táncos várják.

2021. július 2.

Szombaton indul az idei Művészkorzó

Visszatér Székesfehérvár belvárosába a Művészkorzó: július 3-án, szombaton ismét színészek, zenészek, énekesek szórakoztatják a közönséget, akik „portyázó” hagyományőrző csapatokkal is találkozhatnak majd, de a város jelképei, az óriásbábok is tiszteletüket teszik az eseményen. Az augusztus 7-ig tartó programsorozat előadásai minden alkalommal 17 órakor kezdődnek.

2021. június 28.

Tűzzel-Vassal Fesztivál

Hosszú idő után újra élettel telt meg a Rác utca, ahol egy év kihagyás után rendezték meg a XVII. Tűzzel-Vassal Fesztivált. A Rác utca teljes hosszában és a szerb ortodox templom udvarán késesek, kovácsok, kézműves bemutatók, illetve színpadi hagyományőrző és gyermekprogramok várták az érdeklődőket.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média