Kikapcsolódás

2020. augusztus 19.

Fehérvári programok augusztus 20-án

Augusztus 20-án Székesfehérvár belvárosában több helyszínen várják programokkal az érdeklődőket: a Városház téren, az Országzászló téren, a Zichy ligetben és a Nemzeti Emlékhelyen. Kora este a Szent István téren, díszközgyűlésen adják át a város elismeréseit.

2020. augusztus 18.

A Királyi Napok szerdai programjai

A hagyományoktól eltérő, ám méltó ünnepség lesz Szent István-napjának előestéjén Öreghegyen. A Táncházban gyermekjátszóval és Coco Loco koncerttel is várják a belépőjeggyel érkezőket szerdán, a napot pedig a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar térzenéje zárja.

2020. augusztus 17.

A Királyi Napok keddi programjai

A Szent István Emlékérem és Díj átadásával folytatódik kedden a Székesfehérvári Királyi Napok ünnepi eseménysorozata. Néptánc, tárlatvezetés és kertmozi is szerepel a programok között.

2020. augusztus 13.

Pénteken kezdődik a Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozata

Augusztus 14-én veszi kezdetét a Székesfehérvári Királyi Napok programsorozata, ami ebben az esztendőben némileg eltér majd a korábbi években megszokottól. Pénteken délután Miklós János keramikus kiállításának megnyitója után fogadalmi misével, majd a Nemzeti Emlékhelyen megemlékezéssel folytatódik a programsorozat. Újra megnyitja kapuit a Városháza, de lesz fáklyás belvárosi túra és ingyenes kertmozi is.

2020. augusztus 12.

Kun László élete és koronázása az Aranybullánál

Augusztus 21-e és 23-a között idén az Aranybullánál épül fel a Koronázási Szertartásjáték színpada. Ezúttal IV. Kun László története elevenedik meg Szikora János rendezésében – a címszerepben Sarádi Zsolttal, a Vörösmarty Színház új társulati tagjával.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média